Vlastný projekt bungalovu

Ahojte, takže náš domček bude vyzerať asi takto. Pravdepodobne je to finálna verzia pred tlačením.
Odpovedať
Profilova fotka
gratulujem, pomer úžitkovej (obytnej ) plochy k zastavanej je cca 1:2,5, t.z. že zo zastavanej plochy 250m2 používate na bývanie 100m2. stánie dvoch áut pokladám za zbytočný luxus, rozpon 7,2m pokladám za hranicu realizovateľnosti. Statik si príde na svoje.
Odpovedať
no domček to rozhodne nie je a tie autá v dome je síce luxus za niekoľko tisíc ale niekto ho chce pre pohodlie, miesto dovolenky
Odpovedať
@lokoss hmmm: vstup cez celu "sukromnu" cast pokial sa dostanes do obyvacky a kuchyne. - rozpon 7.2 je v pohode - ak pouzijete priehradkove vazniky .
Odpovedať
Profilova fotka
Me se tez nezda vstup do domu a nasledne dloooouha chodba do obyvaku, tez se mi nelibi vzdalenost wc od vstupni chodby. V zadveri neni misto na ulozne prostory. Ta technicka mistnost je malicka, jak se dostanete ke kotli? Taktez vstup do kuchyne, obchazet ten ostruvek neni nejlepsi, dle meho by mel vychazet z druhe strany. Garaz nerusit, ta je super. Ale celkove mi dum prijde nedomysleny.
Odpovedať
@jan45 pomer plochy je nepodstatny, treba si uvedomit kde a kolko casu travi clovek. Kazda izba ma viac ako 15m2 spolocny priestor kde sa stretava rodina bude mat cca. 50m2, dvojgaraz je uplne v pohode. Rozpon 7,2m je malina. Nieje problem riesit rozpon aj 30m ale asi nie ste statik. Treba si aj uvedomit orientaciu a umiestnenie domu na pozemku. @mr79 Vstup cez sukromu cast nam nevadi, navstevy ktore k nam chodia su vitane a ked si nebudem priat pohlady do izieb tak zavriem dvere ;-) keby sme to riesili opacne tak by sme mali z terasy do kuchyne cez 12m. Vzhladom na nase moznosti a poziadavky to je podla mna to najlepsie ako sa to dalo vyriesit. @hhranolka preco by mal byt problem vzdialenosti WC a vstupu do domu? Nebude to verejna tolaleta :-)
Odpovedať
Mne by bolo wecko a kupelna daleko od spalni. Konecne niekto ide na terasu z kuchyne a nie z obyvacky-palec hore. Dvojgaraz je super vec, neviem kto z nas by ostaval v zime ci v lete vonku s autom. Tie vstupy su fakt malilinke, zratajte si co vsetko tam potrebujete dat a zvazte KAM to date. pri 250 m2 by som dakam zmestila este jednu kupelnu,pre seba v spalni.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nevim, jak u vas, ale u nas je wc u vchodu pouzivane casto - pri odchodu, Pri prichodu, na umyti rukou - proste tady je daleko a ta chodba mi prijde jako v bunkru :) takove bludiste, to by mi jednoduse vadilo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?