Váš názor na tento projekt

ahojte.. rada by som poznala nazor ludi na tento projekt.. vopred dakujem za pripomienky.. 8-)
Odpovedať
cca 10x14m, umiestnenie lavy-horny roh (kuchyna) = SEVER
Odpovedať
Ahoj. Chcelo by to trošku utriasť rozmerovo. :-) Prve čo som si všimla, je ta časť chodby, čo vedie do kúpeľne a detskej izby. Podľa vane usudzujem, že má šírku možno tak 70 -80 cm, čo je žalostne málo. Predstav si že by sa tam mali obísť dvaja ľudia alebo by si sa mala vytočiť z nábytkom do izby .... Ďalej plocha dennej časti tj. kuchyňa + obývačka sa mi zda maličká oproti celkovej ploche domu (hlavne v pomere k izbám), tento priestor by mal dominovať. Kúpeľňa a pracovňa sa mi zdajú príliž úzke, spálňa príliž veľká. Takže pohrať sa trochu s rozmermi miestností. ;-) A ešte, neviem ako ste obmedzený rozmerom pozemku a orientáciou, kde je prístupová cesta a tak, pretože ak je sever kuchynský roh tak denná časť je orientovaná na severovýchod, takže žiadne slniečko. Chelo by to orientovať okná na tú dlhšiu stranu ak sa dá. x-)
Odpovedať
Ahoj, my mame nieco podobne navrhnute http://static0.asmira.com/photo/42/44.... Trosku sme to uz zmenili ale je to velmi podobne.
Odpovedať
Profilova fotka
@stavitelka85 pre možnú inšpiráciu kuk môj album, ináč zdielam názor @tinuskaaaa
Odpovedať
ahojte.. dakujem za nazory.. uz sme stihli stretko s projektantmi, takze ano, presne ako ste napisali vyssie, zla orientacia domu a vlastne, cele sa to prerobi :) s tym sme aj do urcitej casti ratali.. hlavne sme chceli ukazat projektantom, aku mame predstavu, co chceme a ake "cca" velke... ksmutko - projekt sa mi velmi paci, zobrala som si inspiraciu kuchyna - jedalen... velmi dobre vymyslene... lubosu - tiez velmi dobry projekt.... fakt.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?