Váš názor na tento projekt?

potrebovala by som radu, potrebovala by som ho skrátiť, len neviem kde ubrať. je zatiaľ jediný čo nám vyhovuje ;-) http://www.wittner-haus.sk/bungalov/b...
Odpovedať
@nema66 vyslovene skratit z tych 13,6m alebo zmensit obytnu plochu?
Odpovedať
ja mam detske izby napr. 4,2x3,5m tiez vstavane skrine ako v tomto projekte a staci, sirka obyvacky + kuchyne tiez 4,2m. z tych 13,6 by sa dalo mozno 1m ubrat. okotovane detailnejsie to nemate?
Odpovedať
Čo sa mne zdá byť trochu nepraktické je to okno do špajze priamo vedľa vstupných dverí. Inak je to ale celkom pekný a praktický projekt. O koľko ho potrebuješ skrátiť? Asi najjednoduchšie by bolo ubrať z kuchyne a obývačky.
Odpovedať
podla mna sa skratit nedá úžitková plocha je 100m2 ak má toto znižovať rovno môže ísť do bytu... byt s balkon loggiou a dnes už sú aj v bytoch rôzne vychytávky.... 35 m2 je kuchyna jedálen a obývačka... čo tam zmenší....? izby majú pekný štandard 15m3 ked ich zmenší urobí z toho maličké kamerlíky... neviem zložitá úloha... ale treba pamatat že toto je jeden kompozičný celok a v podstate každá úprava urobí nový projekt... neviem... nerýpal by som do toho nič rozumnejšie asi nevymyslí
Odpovedať
no ak to chcu zmensit koli tomu ze ich to vyjde lacnejsie myslim zbytocna predstava.
Odpovedať
Jednoznačne by som to malé WC vymenil s tým skladom od kuchyne. WC je potrebné vetrať a tiež aj zápach. zrušil by som tie vstavané skrine na chodbe. Chodba je zbytočný vykurovaný priestor v dome tak že je potreba ich minimalizovať. Určite by som ja osobne neišiel do sedlovej strechy, viem je to lacný variant ale na bungalove to nevyzerá dobre, ale je to vec vkusu a nie funkčnosti.Ja mám bungalov podobnej veľkosti a strechu mám valbovú. Zastrešenie terasy by som neriešil prístreškom.
Odpovedať
najlepšie by bolo tak 13x9 ale asi by s toho všetkého boli potom len také slíže :-|
Odpovedať
skúsila som spojiť to čo sa nám páči, čo hovoríte na tento návrh? ďakujem
Odpovedať
Odporúčam pozrieť dom Basic O od ARD, je veľmi podobný uvedenému dispozičnému riešeniu a nie je veľký.
Odpovedať
@nema66 kuk na Gservis Bungalov 94,iris,potom Prodom Bungalov 11,15,16,22 :-)
Odpovedať
Prodom - bungalov 156
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
BUNGALOV PRODOM 156 ... (http://prodom.sk/?p=projekty&project=151) Dobrý večer, rád by som sa vrátil k tejto téme... Je tu niekto kto stavia, alebo už má postavený tento domček ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?