Váš názor na pôrodys domu 11 x 14 m

Profilova fotka
rozmer domu je 11x14m. cez zimu idem riesit projekt aby sme na jar mohli zacat. na tento projekt mi kamos projektant povedal ze sa mu paci, ale aj tak chcem pocit viac nazorov. a jedna otazka, je velmi dolezite aby kotol bol blizko kupelne, neporiesi uniky nejake obehove cerpadlo ci ako sa to vola? ktory sa vam zda lepsi a co by ste este zmenili?
Odpovedať
Profilova fotka
1. Obr - zle rieseny vstup do wc z obyvacky. Naco sprcha? Ten stvorec vstrede je co? Je lepsie ked je kotol v blizkosti odberu no neni to podmienka. Bud chvilu pockas alebo mozes dat cirkulacku. Pracka bude v technickej? Dost daleko od spalni a cez zadverie a cez dost dveri... Dvojka sa mi paci viac.
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 vidis to ma nenapadlo ze vstup z obyvacky do wc je divny, to som sa snazila nasilu tam napasovat druhu kupelnu. stvorec v strede je akumulacna pec, este presne neviem kam s nou ale niekde bude urcite.
Odpovedať
@mata25 Vzhladom na svetove strany podla mna ani jeden nie je vhodny. Detske izby budu tmave a technicka miestnost so vstupom budu zaliate slnkom. Asi by som to prehodnotila a skusila to inak.
Odpovedať
Profilova fotka
Malá spálňa málo vzduchu pre dvoch.Rýchlo sa vydýcha zle sa potom spí.To druhé WC by som dal do technickej miestnosti.Spálňu rozšíriť na úkor pracovne.Kuk sem http://www.akosatorobi.sk/kategoria/1...
Odpovedať
Profilova fotka
Orientácia domu je zla, tam kde sa budete zdržiavať najväčšiu časť dňa bude malo slnka, aspon by som zväčšil okno aj na francuzske :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mata25 možno stojí za to, poriešiť vstup do domu zboku a využiť južnú stranu pre obývačku, ?
Odpovedať
mne by tam popri ostatnych pripomienkach zase chýbal nejaký šatník. A velmi daleko voda od kupelne a kuchyne.
Odpovedať
@mata25 ahoj, vyzera to super, no ked prehodis tie svetove strany ako pisali vyssie, lebo my sme urobili tiez tu istu chybu a tak mam v obyvacke a kuchyni malo svetla :/ a este jedna velmi dolezita a prakticka vec : pracka do kupelne, aby si nemusela s kosom plnym spinaveho pradla chodit cez cely dom. Satnik netreba, kedze vidim ze vsade budu vstavane skrine :)
Odpovedať
Profilova fotka
no skusala som dat vchod zboku a tak by bola teda svetlejsia obyvacka a pracovna. co myslite takto.
Odpovedať
detská izba na sever?? to nie je dobré riešenie.....na sever je lepšia spálňa...
Odpovedať
Profilova fotka
@hizanka som zabudla vymenit, ale pravdepodobne na sever bude spalna a detske budu pri sebe.
Odpovedať
@mata25 a prať budeš v technickej? ak áno, tak to nie je veľmi praktické riešenie a to samostatné WC je akéhosi divného tvaru, ledva tam vojdeš, keď otvoríš dvere...ešte by som to prerobila..šikmé steny nie sú moje obľúbené..
Odpovedať
Článok sa načítava...
vsetko dobre, jedine, co by som spojila to wc v chodbe do technickej. o jedny dvere a stenu menej a v technickej mas male okienko a je dobre mat vetracku na zachode, takto by sa vyriesil problem s odvetranim wc.
Odpovedať
Profilova fotka
@dominant440 dobry napad, prerabam. dik za poznamky.
Odpovedať
No my máme spálňu na sever a je to tragédia,nikdy viac.To bolo dobre iba teraz v lete.
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 ja mam teraz spalnu smerom na vychod a okno mame nonstop otvorene od jesene do jari, v lete zavrete aby nam neslo teplo dnu. mam rada zimsie na spanie a v podstate je to taka zbytocna miestnost, lebo tam chodime len spat tak to hadam nebude taka tragedia.
Odpovedať
@mata25 komu čo vyhovuje,ale ja som zase zmrzlina.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?