Váš názor na náš projekt?

prosím o nejaké postrehy ohľadom, prípadné zlepšenia u tohto projektu
Odpovedať
vies sem dat aj svetove strany ako to bude na pozemku?
Odpovedať
Vchod je z juhu a terasa severovýchod, inak nám to na pozemku nevychádza
Odpovedať
@spacak situacka? podla orientacie mi to pride ako megadepresivny dom, v ktorom bude tma v 2 izbach a obyvacka s terasou budu tiez tmave. urcite by som v takomto dome nechcel byvat ani zadarmo.
Odpovedať
Mne príde dispozícia akosi opačne otočená. Tam kde naviac svieti slnko máte WC, kúpelňu, vstup. A na severe obývačku a spálne. Šatník máte zbytočne veľký. A dispozične spálne sú taký opačný slíž. Okno na WC by som zúžila - je širšie než vchodové dvere. Dvere do WC budete asi musieť otvárať do zádveria, lebo WC+umývadlo v 1,8 m2 + dvere dnu nevojdu. Ak izba 12,45 m2 je detská izba, vymenila by som ju so spálňou 16,5 m2, kvôli južnej orientácii. V kuchyni budete mať kvôli dispozícii malo úložného priestoru (absencia horných skriniek kvôli oknu). Dvere do komory by som dala z druhej strany, kuchyňu urobila vo forme U a mali by ste aj odkladacie priestory. Barový pult neviem či je potrebný. Ale každému sa páči niečo iné. Želám šťastnú ruku pri výbere projektu.
Odpovedať
@janci77 kuchynu do U maju, vy tam ale vidite barovy pult
Odpovedať
@jano2007 dakujem za upozornenie. Akosi som to prehliadla. :-)
Odpovedať
@spacak buď by som vymenil pozemok, a ak to nie je možné, navrhol by som na tento pozemok vhodnejší dom (vymeňte projektanta a ak ste to navrhovali sami, tak si nejakého nájdite). Na akékoľvek posúdenie je potrebné poznať aj okolitú zástavbu a väzby na okolie, inak sa vyjadrovať k dispozícii ani nemá význam, lebo je vytrhnutá z kontextu. Čo to napovedali už predošle príspevky.
Odpovedať
Dispozične ten dom nie je zlý, pár úprav a mohlo by to byť. Ale vzhľadom na orientáciu pozemku úplná katastrofa - najmä terasa, obývačka na Sever a ešte zastrešená??? to tam bude tma ako v hrobe. Projektant je zrejme starší pán na dôchodku, ktorý toho svetla moc nepotrebuje ale mladá rodina? Nie určite nie. Tiež mi príde zbytočne veľký šatník. radšej mať väčšie izby, možno kúpelňu ale šatník stačí max 2,2 m šírka - nie táto ozruta :).Čo sa týka obývačky - tak to jedno okno vám zasahuje do nábytku - tam kde je TV - to som tiež nepochopil - načo je tam potom fr. okno, keď tam bude skrinka na TV? Zlý projektant...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?