Váš názor na náš pôdorys

Chcela by som ho zúžiž na 12,5. Čo myslíte?
Odpovedať
?????
Odpovedať
no neviem. uz teraz su tie izby v pravej casti dost male (3x3,2m) a ma to 14m. ak to zuzis na 12,5, tak to bude super male. otazne ale je preco to chces zuzit a co si od toho zuzenia slubujes.
Odpovedať
Profilova fotka
mala by si napisat co ocakavas od domu a kolki tam budete a pod. inak kukni moj podorys, veeelmi podobny. u kazdeho su ale ine svetove strany, tak aj na to treba brat ohlad
Odpovedať
Profilova fotka
ale co ma tak narychlo uputalo: ziadna vstupna chodba (teda vobec tam nieje ulozny priestor), satniky s vlastnym vstupom zaberaju prilis miesta na ukor izieb, netusim na co maju sluzit niektore izby (pidi midi izby)
Odpovedať
strasne male izby, horsie ako v panelaku teda... aj obyvacko-kuchyna sa mi zda tesna... ak to este zmensite tak znizte pocet izieb a tie zvacsite. do spalne dvoje dvere? suhlasim, ziadne zadverie, kam si date kabaty, topanky?
Odpovedať
@ja_michalko @mamoo @manilla Tie menšie izby to sú pracovňa a poistná hosťovská izba. Dvere do spálne budú samozrejme jedny. Oproti spálne je detská izba - dcéra chcela mať vlastný šatník, tak sme tú detskú izbu takto riešili - a vstup? Máte pravdu - aj mne sa zdá nedoriešený. No uvidíme, ešte to preberieme s projektantom. Vďaka za postrehy.
Odpovedať
Náš pozemok má šírku 18m - preto uvažujem nad zmenou.
Odpovedať
Profilova fotka
@livika1978 dcere taky velky satnik netreba, alebo ked tak neh je len na jednej stene, nie tak ako teraz dva rady skrin oproti sebe. treba zvazit ci nemoze by hostovska izba a pracovna v jednom, ved ako casto budu u vas spat hostia. a mozu sa vyspat aj v tej velkej detskej. ak dom potrebujes zusit, porozmyslaj nad tym ze by nebol dom do L ale len obdlznik http://www.domnamieru.sk/projektyDomo... toto bol dlho moj favorit a ten projekt robil projektant alebo cisto vase predstavy su to? lebo na projektanta mi to pride dost neprofesionalny vystup
Odpovedať
@mamoo Robil to projektant, od ktorého už 2 mesiace čakáme definitívu a stále nič - už ma to deprimuje.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?