Váš názor na náš budúci domov

Profilova fotka
Ahojte, som zvedavá na Váš názor, či je to takto praktické :) Vychádzala som z projektu laguna 45, a takto by som ho upravila. Potrebujem mať vytvorenú samostatnú jednotku (vľavo v dome) pre moju mamu, ktorá bude s nami bývať.
Odpovedať
Profilova fotka
podarilo sa mi to otočiť, takže ešte raz :)
Odpovedať
tak komplikovaný dom som ešte nevidela. Mám v tom riadny zmätok, neviem sa ani vyjadriť. sorry
Odpovedať
Podla mna tie dve izby budu uz velmi male. 12 m2 je uz tak na hranici, menej ako 10 by som urcite nedaval. Treba presne vypocitat ake budu a vyskusat si to na nejakej realnej izbe. Inak ja som za jedoduchost a toto neni jednoduchy dom ale ked sa ti paci....
Odpovedať
Este by som chcel vediet, kde je juh, lebo to je velmi dolezita informacia.
Odpovedať
@vikiem taketo projekty zvacsa rataju s uzkymi skrinami, malymi postelami , resp v reali si clovek kupi vacsie a ked si prekreslila tie dvoje izby .... budu mensie ako v panelaku. ma to logiku, na lavo mama, na pravo vy, a v strede denna cast, len tie rozmery prehodnotit, prehodnotit vyklenky co predrazi stavbu, strechu a nechapem tym kotercom medzi obyvackou a detskou izbou. chybaju udaje o svetovych stranach, susedoch, sirke pozemku...
Odpovedať
Mne sa to celkom páči. Tie izby majú rovnaku plochu ako na pôvodnom projekte, lebo sú vysunute dopredu, však? V predsieni asi nie je dost miesta na kabaty. Budú vľavo v tej výstavnej skrini?
Odpovedať
Je to fajn riesenie....len pozor na svetove strany, snad trosku ,aspon o meter rozsirit,lebo izby su take bytovkarske ale inak pekne
Odpovedať
@vikiem inšpirácia: http://jcdn771.asmira.com/photo/51/53... - priestranné, presvetlené, jednoduché línie
Odpovedať
... a sú tam zlaté rezy, ale to je z oblasti náboženstva, tak ti to je asi jedno
Odpovedať
@radopp ty máš jeden pôdorys, ktorý hádžeš do každej diskusie bez ohľadu na to, aké požiadavky majú ľudia... napr. kde tu máš v tomto prípade splnenú požiadavku samostatnú časť pre mamu?!?! Nehovorím, že je to zlý návrh, ale selektuj prosím ťa, kam sa ten návrh hodí a kam nie.
Odpovedať
@vikiem mam podobne riesenu hostovsku izbu, s buducnostou pre rodica. Momentalne mam aj satnik ktory vyuzivam,ale pocitam s moznostou prerobenia na minikuchynku a su tam aj dverekde mas ty len otvor s moznostou uzamknutia od domu a zamykatelny vstup z terasy. Uz je pocitane aj so samostatym alarmom. Vidim v tom aj velku vyhodu, ze pripadna opatrovatelska sluzba mi nepojde cez dom,ale len do tej casti,kde byva stary rodic.
Odpovedať
@vanessa06 To je fakt, ale tí ľudia to vidia prvýkrát. Vzhľadom na tom že mi ani nepoďakovali, tak na to kašlem. Sprav ty pár vzorových projektov a dávaj ich každému kto tu chce pomôcť s projektom. Alebo tu rob psychologickú pomoc a podrobne im vysvetľuj prečo musia byť miestnosti zoradené určitým spôsobom.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@radopp ja rozumiem, že v každej diskusii ho vidia prvýkrát, ja len hovorím, že napr. v tomto prípade majú jasne danú požiadavku a síce samostatnú časť pre mamu, ktorú tvoj návrh nespĺňa. Preto som povedala/napísala, aby si to aspon trošku triedil, kam sa návrh hodí a kam nie.
Odpovedať
@vanessa06 Asi máš pravdu, nebudem vkladať všade to isté. Ale asi by každému novému trebalo prekopírovať nejaký odstavec, kde by bolo napísané, že treba najprv zverejniť mapu, požiadavky úradu a svoje požiadavky, a potom môžeme ľahko poradiť. Inak je to dlhá diskusia, na konci ktorej je nejaký dôvod, pre ktorý sú všetky rady na nič. :-)
Odpovedať
Vôbec si nepochopil, čo som sa ti snažila povedať. Nevadí :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?