Váš názor na budúcu dispozíciu môjho domceku

Zdravim chystáme sa s priatelkou urobiť úplnú rekonštrukciu domčeka ,po spoločnom návrhu nám projektant urobil predbežný nakres.chcel by som vaše nestranné nazori :-) myslíte si že kotolňa je dostatocne veľká?nakoľko tam bude plynový kotol.na poschodí budeme mať veľké izby ale asi aj tak tu budú prevažne hosťovské :-) To čo je šedou farbou je existujúca stavba ,modrou je buduce zväčšenie stavby.dakujem za všetky reakcie či negatívne aj pozitívne :-)
Odpovedať

Odpovedať
Trosku by to chcelo zmenu tu kupelnu.na 1Np nechapem to pojdem v noci z detskej cez.cely dom na wc? Okolo schodiska a pod? A este.musi prechadzat cez vstupnu chodbu, kde su.ulozene topanky to asi nebude spravne riesenie
Odpovedať
Profilova fotka
@binah1 preco simnespravis na prizemi velky obyvaci denny priestor a mas to rozkuskovane n male miestnosti. Hore mas tri velke zbytocne izby. To bude prerabka, ci novy dom? Predpokladam, ze sa budete zdrziavat 90% na prizemi, spravila by som ho vacsie, nemas tam ZIADNE ulozne priestory, práčovnu... maj všetko dolu po ruke, s rastucim vekom to ocenis. Poschodie by som dala Mensie. Podla toho, ako ten RD planujete vyuzivat. V zadveri mas nulove miesto.
Odpovedať
@binah1 prizemie rozhodne prerobte, ziadne zadverie, ziadny ulozny priestor, do kupelne cez cely dom? a hlavne cez obyvacku? A naco vam budu 3 izby na poschodi, ked to nebudu detske?Aka je orientacia na svetove strany?
Odpovedať
Ku kotolni este pristav kupelnu a z kupelne urob satnik. Nezijes asi v krajine,kde nepotrebojujes topanky a kabaty a dazdniky.... Hore nebude kupelna? 3hostovske izby? To budete prenajimat?
Odpovedať
@binah1 neviem ci som videl nieco horsie, zburaj to radsej cele. Zajdi za projektantom. Nejdem tu rozpisovat len ked pristavujes kotolku s dverami von a povies, ze je na plyn tak uz fakt nechapem, koto je velky ako mensia skrinka zavesena na stene.
Odpovedať
Bože , že vprojektant, chumaj je to , na plyn kotlik zaves do kuchynskej linky...a strašne sa tu rozmohlo prerábanie starých barabizní na ešte vačšie barabizne... ...
Odpovedať
Dobre ránko všetkým ,čakal som že bude odozva na tu kúpeľňu no bohužiaľ s tým už neurobím nič nakoľko to čo je v sedom je už existujúce a dá sa povedať že hotové na 90% . Ano je to trošku asi nepraktické ale na to si musím iba zvyknúť.Momentlane máme z obývačky spálňu takze je z toho taký 1apol izbak .Medzi kuchyňou a momentálnu spalnou (buduc.obyvackou ) nie sú dvere ale otvorená veľká klenba takže opticky je to ako keby jedna veľká izba.Nejakeodkladacie priestory by som chcel urobiť pod schodiskom..Nakoľko budeme mladá rodina poschodie chcem nechať momentálne pre návštevu a časom keď deti dorastu na detské izby ,poprípadne dvojgeneracny domček.Pravdepodobne by som ešte pri vchode pridal ešte jednu menšiu chodbu .Vchod do domu smeruje na východ...je to trošku komplikované tým WC no momentálne môžem búrať stavať a súčasne bývať bez toho aby sa prasilo.Nakoniec preburam jedny dvere a hotovo..
Odpovedať
@binah1 Napsiem ti obsirnejsie, pozri sa len na steny, neviem ci mas vobec nosne nad sebou - neviem ako statika strechy atd .. na to si vobec nemyslel sa mi zda. Ako ti sedi tvar domu, dole mas zuby hore nemas.. V-Z orientazia .. co ja viem ziadne okno na juh.. Schodiko divne umiestnen, dole v izba zabija prietor, hore tiez o nicom, vychadzat po skodoch do steny.. Kotolna samostatne uplna lkatastrofa, zbytocne, rusi to cely dom, hore na poschodi nad nou uz nic nie je.. divne.. Hore velmi slusne izby pre hosti? co si hotel? Hore iznba 5x6 + a dole mikro obyvacka? preboha naco? Radsej dole zrus tie 2 izby uz to prehanas s ich poctom, nato ze vas je malo, nechaj spalne radsej len hore, Ta kupelna cez kuchynu je cista kravina, mali sme to tak fakt clovek si zvykne na hocico, ale ozaj to neni normalne. Cele riesenie domu ja uplna katastrfa, nevidim tam pozitivne vobec nic. Si uvedom ze to bude stat kopec penazi, tak ich nevyhod na kravinu a pstav daco normalne, Pri takej prerabke mozes menit uplne hociocom kludne ten spodok cely zburaj, aj tak to bude stat viac ako keby si stary dom nemal ziadny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?