Vaš názor a pohľad na tento pôdorys

Zdravím, Vaše názory a pohľad na tento pôdorys...ďakujem :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@astley mne sa to celkom pozdava, akurat by som vymenil navzajom sklad a WC+ sprcha, rozvody vody a odpadu budu kompaktnejsie. Aj ked zase potom tam nebude okno...
Odpovedať
@astley pekný projekt, naozaj veľmi pekný, jediné čo by som zmenil - zväčšil kúpelňu pri spálni - a zmenšil WC a špajz na úkor tej kúpelne - súčasne by som asi WC vymenil so špajzou
Odpovedať
@astley To vypadá tak, že väčšinu času budete tráviť na WC.
Odpovedať
Uzky vstup, v spalni kde bude nejaka skrina, komoda?
Odpovedať
@majkoj ahoj tiež som nad tym rozmyslal,ale to okno bude chybat a zase az tak moc by som na tych rozvodoch neusetril ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@astley nejde o usetrenie na rozvodoch, ale skor o to kolko bude trvat kym pojde tepla voda :). Alterantivne by sa dala vymenit pracovna a to WC.
Odpovedať
@viktor811 To WC tam nebude len male umyvadlo a technicka ;-)
Odpovedať
@majkoj Ale potom trochu straca vyznam detska kupelna ked budu dve kupelne pri sebe a deti budu v noci schadzat zase k spalni dole ;-)
Odpovedať
Osobne-dvere do kupelne dat zo spalne, predelit a urobit aj satnik z casti kupelne tiez s vchodom zo spalne. Ubrat trosku z pracovne a zvacsit detsku kupelnu
Odpovedať
@atlaska v spalni suhlasim musim este niekde najst dalsich 30-40cm na zapustenie skrine v tom vyklenku. Čo sa tyka chodby si myslim ze 1,8m sirka je postacujuca pre vysoky botnik cca 35cm hrubka a takysto chodba je dostatocne dlha nie? 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@astley no, deti pojdu 2x2,8m dalej :)
Odpovedať
kabaty nenosite? potrebujes aspon 60cm hlboku skrinu + 10cm na posuvne dvere ak budu take. nehovoriac o tom ze uz dvaja tam budu natesno,nieto 4 , nemate korcule, prilby,dazdniky, rozne kabelky,tasky................? wc v tech.by som nechala, pre navstevy,aj na denne chodenie,nech v lete decka nebehaju do nocnej zony.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@majkoj A ja budem mat stereo zblnkania a splachovania vody z oboch stran v noci :-D
Odpovedať
@tatiana1978 Beriem tvoj napad,ale mne sa tento trend mat pristup do kupelne len zo spalne nepaci. Nieje potom v pripade potreby pristupna pre navstevu atd.. ;-)
Odpovedať
Este musim popravit nazvy,ten sklad bude satnik a ta pračovna este neviem :-)
Odpovedať
naco ma chodit navsteva do rodicovskej kupelne??? tam nechodia ani moje deti,je to nase sukromne uzemie. a vchod tam zo splane je najprirodzenejsi,naco behat po chodbe? uplne by vam stacila taka ako maju deti a nejak tam dopasovat aj satnik. uplne zbytocna obrovska pračovňa, z pračovne askladu mas peknu pracovňu a z pracovne satnik aj kupelnu pre rodicov a z kupelne rodicov krasny satnik do vstupu pri dobrom rozmiestneni aj na sezonne veci ak treba. a v zadveri len par vesiakov,aj ked ja ich nemam,lebo by tam moji vesali vsetko,aj tenisove rakety,takto su nuteni ist do satnika,tam ma netrapi kam to zavesia. a pračku sup do kotolne.
Odpovedať
@atlaska Ved prave kvoli tomu som nechcel kupelnu zo spalne(rodičovskú),lebo potom v pripade potreby neni pristupna pre navstevu.Pracovňa bez okna??A ta práčovňa mal byt sklad a sklad satnik.Ale urcite si skusim nakreslit aj tvoj napad a pouvažovat...dik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@astley Navsteva Ti chodi do kupelne?
Odpovedať
@ianitka No minimalne na toaletu ano :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@astley Tak asi som prehliadla, ale ved tam mas dalsiu kupelnu a samostatne WC pri vstupe. Ja viem, ze hlavne Ty musis vediet ako to chces a aky mate styl zivota, aby to Vam vyhovovalo. No u nas sa najviac tesim na rodicovsku kupelnu - sukromnu oazu.
Odpovedať
so svetlovodom, mala som pracovnu so stresnym oknom, v pohode. radsej poslem navsetvu do detskej kupelne, ale ved tam mate wecko v tej kotolni. v spalni je kopa hlucheho miesta a priestor tak na ponozky a pyzama,inak na nic ine. preco nie satnik a kupelnu ked sa da.
Odpovedať
@atlaska No to uz som skor za vytvorenie vstupu do kupelne zo spalne a tak vytvorenie rodicovskej kupelne+satnik,ale neviem ako vyriesit vstup do spalne kedze tak ako to je teraz je zbytocne prazdny ten priestor za dverami. To by som radsej pridal ten kusok pracovni/hostovskej. Len ako vyriesit ten vstup do spalne. Nejaky napad,nacrt? :-|
Odpovedať
Architekta nemate? Este chces zmensit tu malu spalnu? vydychate tam rychlo vzduch. + nejake skrine tam treba.
Odpovedať
@atlaska Architekta nie len projektanta.A naco mi väčšiu spálňu a skrine,stači komoda ked tam bude už šatník nie?
Odpovedať
V malej spalni sa rychlo vydycha vzduch. A kde teda das ten satnik?
Odpovedať
Este nejake nazory a pohlad na podorys ?? Dakujem ;-)
Odpovedať
nesedí mi tam- práčovňa so skladom uprostred domu.
Odpovedať
Tak a čo takto??
Odpovedať

Odpovedať
Tri šatníky sa mi zdá veľa, z toho dva zo spálne tiež nechápem. Deti sa nebudú chcieť kúpať vo vani? Dosť zvláštny prístup k nej cez spálňu a šatník. Vchod do šatníka by som dala vedľa vstupu do práčovne, nie oproti pracovni. Môj názor :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?