Stavebná firma TopByvanie.eu - skúsenosti

Zdravim. Mate niekto skusenosti so stavebnou firmou www.topbyvanie.eu. ? Stavaju prevazne z veloxu co by nam vyhovovalo len nikde su neni ohlasy na nich.Ci dodrzia co sa dohodne a ako sa v dome od tejto firmy byva ...Dakujem za odpoved
Odpovedať
Nikto nic nevie nikto ich nikdy nevidel?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Dobrý deň zistili ste nejaké recenzie na uvedenú firmu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
RUKY PREČ OD TEJTO FIRMY !!!! bližšie info neskôr
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@pado92 môžeš my napísať aku skúsenosť máte z Topbyvanie eu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Dobrý deň, mne stavali dom v Prešove, dali sme si menšie úpravy ako majú v katalógu a všetko bolo bez problémov, vybavili aj stavebné povolenie, hodnotím spoluprácu pozitívne ;-)
Odpovedať
@anka71 dobrý deň môžem sa spýtať kedy vam stávali dom a v ktorom roku Necheli od vás 2000eu za vybavenie stavebneho povolenia lebo som počul že od jedných pytali 2000eu vtedy nemali ponuku ze vybavia stavebné povolenie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Dobry den,moja skusenosť s firmou Topbývanie.eu je následovna. Všetci ruky preč!!!! Stouto spoločnosťou som momentálne v predsudnom spore ,zobrali peniaze na stavbu domu do úrovne holodom ale bol neskutočný problém ich donutit aby aspoň položili keramický strop a zaliali ho betónom.Tobola jedina aktivita za cely rok 2018!! Nedvihanie telefonou ,ignoracia sluby,vyhovorky.Jednoducho sa dana firma obohatila o sumu cca 30 000€ a odmieta ich navratit ,hlada dovody a sposoby ako sa stoho vymotať. Neskutočna arogancia Majiťela ,drzosť.
Odpovedať
Paní @anka71 pokiaľ ste skutočná osoba, a nie len nastrčená figúrka tejto spoločnosti , je to zaujímave lebo ste tušim jediná ktorá hodnoti tuto firmu pozitívne.mám informácie z viacerých zdrojov kde tato firma oklamala príp. nezaplatila za materiál.
Odpovedať
Toto je veľmi podozrivá firma. Aktuálne majú na webe firmu TOP BYVANIE REALITY I., s.r.o. čo je v podstate "čerstvá firma" vykazujúca stratu po prvom roku. Horšie však je, že konateľ firmy pán Nahálka ma ďalšie firmy a jednou z nich je : TOP BYVANIE, s.r.o. - zrejme pôvodná firma ktorá stavala domy. Aktuálne má celkom slušný dlh voči daňovému úradu a zrejme svoje podnikateľské aktivity presunul na vyššie spomínanú firmu.
Odpovedať
Presne tak daný pán je konateľom niekoľkých spoločnosti ,niektoré sa zrušili iné fungujú ďalej ,Čo ma prekvapuje že v dobe keď mal stavať náš dom založil ďalšiu spoločnosť asi vedel že nás ide okradnúť. Velky POZOR na neho!!!!!
Odpovedať
@shaolin11 skús sa mu pohroziť televíziou markíza z reflexom ono to pomôže viem súdy vam nepomôžu len ho dajte to reflexu on nechce byt medializovany poznam ludi ktorym to pomohlo a dohodli sa bez sudu a aj nakoniec museli stiahnuť reflex to bola jeho podmienka aj ja som počul o nom svetko zle aj o tom že nezdvihanie telefonou ,ignoracia, sluby, vyhovorky, služobné cesty a tak ďalej
Odpovedať
Pracuje sa aj na tejto verzii ,ak nepomoze to tak prijdu bilbordy a pod.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@shaolin11 Dobrý deň, chcem sa opýtať, či na základe Vašich skúseností neodporúčate stavať cez p. Nahálku?
Odpovedať
@mataluki Kludne stavaj , ale plať vždy iba za ukončené práce ..
Odpovedať
Ja by som mu nedal postavit ani stodolu, okradne vas a potom sa bude vyhovarať a natahovať cas a ked budete snazit sa ziskat svoje peniaze naspať tak ako ja tak prepise firmu do anglicka alebo ju zrusi kedze ich ma na vlastne meno 20!!!!
Odpovedať
@kollega to je aká logika? A keď bude chcieť o 5 rokov niečo reklamovať a firma bude v konkurze čo spraví? Od začiatku si treba vybrať firmu čo podniká zodpovedne a nie čo si zakladá firmu za firmou kvôli dlhom
Odpovedať
@mataluki ja vam neodporúčam firmu Topbyvanie.eu a pana nahalku su snim zle skusenosti ja som nemal ale poznam troch ludi co mali a povedali radšej stupit do hovna ako stavat od neho aj ja som chcel stavat ale ked som počul a videl co robi tak radšej nie to je nadlho pisat o nom ale mozem povedat len si davajte pozor na jeho zmluvy ktore su nevyhodne pre vas a pre neho vyhodou napr 1 ze vam hrozi pokuta 2 etapy peniaz ma tam vzdy pred zacatim etapy to je nevyhoda pre vas ked ma peniaze tak ho neuvidite aj mesiace , potom ked chce dalsie peniaze tak vam vyvolava aj nedelu vecer , 3 nepodpisujte mu žiadny dennik
Odpovedať
@modrastrechabyvanie Neviem síce kto ste, ale aj tak Vám ďakujem za radu. Už som sa rozhodla, nemá zmysel riskovať, je to predsa len veľká investícia.
Odpovedať
Nezyknem písať negatívne príspevky, avšak v tomto prípade urobím výnimku v prospech vášho dobra. Firma Top Byvanie je mimoriadne neseriózna firma, odporúčam ju veľkým oblúkom obísť.
Odpovedať
@creative75 Vďaka za upozornenie.
Odpovedať
nedá mi nezapojiť sa diskusie, ja osobne mám dobré skúsenosti s firmou stavali pre nás dom a na čom sme sa dohodli platilo. Nevravím že neboli drobné rozpory ale tie asi sú pri všetkom no vždy sme sa dohodli a našli riešenie aby boli spokojné obe strany. Nechcem obhajovať firmu no nedalo mi sem nenapísať aj svoju skúsenosť lebo na týchto a aj iných fórach je jednoduché niekoho odsúdiť. Je možné že niektorí majú aj zlé skúsenosti len väčšinou pravda má dve strany a každý si obhajuje tú svoju. Podľa mňa je základ mať dobrú zmluvu a jasné dohody vopred.
Odpovedať
@ivan13 hlavne že si sa teraz kvôli tomu registroval aby si dal dobrú recenziu. Tak skús ju podporiť nejakou vierohodnou fotkou tvojho domu... čo povieš?
Odpovedať
@ivan13 ja poznam a viem toho viac o tej firme su neseriózny jeden zmenil aj zmluvu lebo sa mu nepozdávala ale on nesuhlasil zo všetkým lebo potreboval aby mu pasovala pre neho tak sa nejako dohodli ale povedal ze radšej stupit to hovna ako jemu dat stavat A este jedna vec to ze maju obe strany pravdu nie je vzdy pravda a hlavne u nahalky A ked pride konadel rano na stavbu a pyta od vas peniaze na cigaretle a to dost casto a sem tam na benzin tak co je to za firmu A to viem o nom viac veci A ked pride na stavbu tak to je zazrak ho tam strednut A ešte jedna vec on stavia na etapy tam ma napisane pred zacatim etapy dalsie peniaze ma dostat ale on nema dokoncenu etapu ani zacatu a tak pytal dalsie peniaze ako zalohu da vam podpisat fakturu na dalsiu etapu a potom sa vam vyhraza ze ste nezaplatily faktúru na dalsiu etapu a pri tom to bola len zaloha on vie co robi A BONUS NA ZAVER - judnemu staval dom este ani nemal zacatu strechu vezniky mal na zemi pri dome tri mesiace od septembra do decembra (a uz zacal novu etapu kvoli peniazom) mal len vytiahnute múry a zacal sekat elektriku a ze uz ma aj vodarov a oknarov nachystanych (ale to pravda nebola o tych vodaroch nemal potom dokoncim) ony mu slubil ze mu tu zalohu daju ale nakoniec mu ju nedali uz sa oklamat nadali a vies preco nedostal zalohu ked sa ho opytali kde maju strechu a preco neni dokoncena tak im povedal ze ju maju tam vonku na zemi videli ste uz dom bez strech len mury vytiahnute a uz sekal elektrinu , a ze vraj vodu nadahnut a okna dat v novembri viede keky dal tu strehu zaciatkom decembra ale bez zakrytia len vezniky a poton v strede januara to zakryl plachtou 😢 a elektrikou ich klamal chceli zmenit par vypinacov a zastrciek ze to sa neda musi to byt podla projektu ale to nie je pravda ked im to dokoncila druha firma a iny elektrikar ten im povedal ze to sa da a ze on nas len chcel oklamat pydal sa inych elektrikarov a ti podvrtili ze sa to da. Tim vodarom on žiadnych nemal viem ze ich zhanal cez jebneho podnikatela a to az po novom roku v aprili PS mozno ste mali stastie ako ti iny
Odpovedať
Skúste sa spýtať na jeho stavby napr ktore staval a poton uvidíte co je zac Ak sa niekto rozhodne stavat od neho tak chcete od neho nech vam ukaze stavby ktore staval a najlepšie u viacerých majitelov (skuste topoľčany okolie 3domy) ale nedajte sa oklamat ze nema s nimi z mluvu o prehliatkach on ju ma mozno aj ustnu. Ale NEODPORÚČAM co som videl a pocul tak my to staci
Odpovedať
Je to presne tak od nas pýtal zalohy ako mu pasovalo aj ked pracu este nemál hotovú. Stale je nám dlzny 30tis € a tvari sa ze to sme okradli jeho.Dokonca tu firmu prepisal do anglicka aby sa odtial nedali sudne ziadat peniaze.Ale podali sme na neho hromadne trestne oznamenie nech ide do basy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?