Ticho-klud od Apexu

Stavia niekto tento dom? http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-...
Odpovedať
Profilova fotka
Vadí mi rozdelenie obývacej izby a kuchyne takýmto spôsobom. Krb je nevhodne umiestnený, treba ho posunúť do obývacej izby. Ten záchod do kuchyne by som určite nedala, aj keď má predsieň. Podobný pôdorys sme tu už riešili, možno nájdem a pošlem Ti.
Odpovedať
riešili asi náš projekt, podobný http://4nets1.r.worldssl.net/photo/13... oproti obrázku sú tam už zmeny, chodbičku sme rozšírili na 2,2 metre. Práve to chceme, oddeliť kuchyňu od obývačky, to bol hlavný dôvod projektu. Priečka 1.11 a 1:12 je nosná lebo bude klasický krov, atd.
Odpovedať
Mne vadí na tomto projekte, že kuchyňa je od terasy strašne daleko. Ak by ste chceli v lete jedávať vonku na terase, tak kým tam ponosíte veci z kuchyne, veeeelmi sa nabeháte.
Odpovedať
x-) v dome v ktorom sme bývali 20 rokov sme chodili z kuchyne do altánku cca 25 metrov a ani nás nenapadlo nad tým rozmýšľať že prečo :) Teraz to bude cca 7 m. Terasa možno tam ani nebude nejak využívaná. Bude altánok.
Odpovedať
Je niečo iné altánok a niečo iné terasa :) Terasu chcem mať pri dome, je to pohodlie, aby som si tam ráno mohla vypiť kávu. Altánok je vedome zasadený do záhrady a pocitovo je to o niečom inom... teda môj názor :) Altánok by som asi využívala na opekačky, grilovačky, ked sa tam sedí celý večer, ale aby som hodinu nosila na stôl veci kvôli obedu a potom ich zasa hodinu spratávala len preto, aby som sa za pol hodinu naobedovala, tak to mi príde kontraproduktívne a zbytočné :)
Odpovedať
Neviem kde je 7m, ja tam vidim od chladnicky po terasu na stol cca raz tolko. A vstup do domu je malilinky.
Odpovedať
áno, každému podľa chuti a polohy pozemku, našli sme cca iba 2 projekty ktoré zodpovedajú domu na osadeniu pozemku, totiž 90 % sú šité na vstup zo severu, my máme z JV, preto je umiestnenie terasy to posledné čo by ma napadlo. Vstup je už oproti pôvodnému projektu zväčšený. ..... :-) a k tej terase....naozaj každý podľa svojho ;-) , ako som písal pred tým, býval som v dome a za celý život som ráno nepil kávu na terase, ...ani teraz čo máme v byte lodžiu som za 7 rokov, kávu na nej nepil.... s tou terasou je to ako s drevom :) keď sa tu ľudia dohadujú že nechcú kúriť drevom lebo je s tým robota naviac. No presne kvôli takýmto veciam ideme stavať, že chcem robiť aj s tým drevom aj keď to nebude hlavný vykurovací prvok ale o tom to je..... dom , preto terasu budeme riešiť až v budúcnosti a či prejdem 2 metre alebo 10 tak to by som nikdy nepomyslel že na tým budem rozmýšľať :):):)., no po tejto diskusii už áno ;-) vždy si spomeniem keď budem vynášať von kávu :-) .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?