SURNE! Hladam spolahlivu stavebnu firmu / Senec

Ahojte, vie mi niekto poradit spolahlivu stavebnu firmu v Senci a okoli? Dalej by ma zaujimalo, ci niekto staval s firmou Waltec Media, ake ma skusenosti. Vdaka za skoru odpoved. Potrebujem surne odpoved, pretoze pred mesiacom sme sa skontaktovali s jednou stavebnou firmou, ktora sa hra na "mrtveho chrobaka" a ani po urgenciach mi nedava odpoved, ci vobec maju zaujem stavat. Veduci mi slubil behom 2 tyzdnov poslat cenovu ponuku, ale reakcia rovna sa nule. Takze sme uz stratili mesiac a teraz musime zase zhanat niekoho noveho.
Odpovedať
Toto je zle znamenie uz na zaciatku. Mam s tym skusenost a vzdy to dopadlo rovnako ako sa javilo na zaciatku. Urcite hladaj inde. Firmu neporadim ale od takychto utekaj.
Odpovedať
Dobry vecer, Nasa stavebna firma rocne postavi zhruba 25 domov. Ak este zhanate firmu, kontaktujte ma na t.c 0948 721 471. Po telefone sa dohodneme popripade stretneme niekde na kave, poviete mi vasu predstavu nech Vam mozme co najskor nacenit dom a zaslat cenovu ponuku. Prijemny zvysok vecera prajem, Jakub.
Odpovedať
@limon STAVZAT Bratislava, som v stave holodom a 100% spokojnosť. Pozri môj fotoblog.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?