Strešná krytina Terran alebo Bramac? Aké máte skúsenosti?

Pre aku krytinu sa rozhodnut?Terran alebo Bramac?Poradte,co s nimi mate skusenosti, osobne sa mi paci terran danubia evo carbon, nieco v tomto style,dakujem za odpovede
Odpovedať
Kvalita rovnaká, cena jednoznacne pre terran. Daj si nacenit jedno aj druhe a budes mat jasno.
Odpovedať
Profilova fotka
kvalita bramac, cena terran.... rozdiel cca.2,3 E na štvorec ak porovnavame danubia evo s protectorom od bramacu... prislušenstvo a doplnky jednoznačne vyhra bramac :)
Odpovedať
@marco1018 vieš si odôvodniť prečo skôr bramac? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bibli92 stačí chytit do ruky flexu a rezat škridle od bramacu a terranu... ten rozdiel tam je dobry :) nemam nič proti terranu je to dobra škridla ale napisal som zo svojich skusenosti porovnanie :)
Odpovedať
@marco1018 a ta terran danubia evo carbon?Neni kvalitna?
Odpovedať
Profilova fotka
@rosio je to velmi dobra aj pekná škridla ale u mna je zatial stale na prvom mieste v kvalite medzi betonovymi škridlami práve bramac... terranu chyba trošku presnosti pri odliatkoch... často mavaju take hrčky po sebe resp kazy alebo ako to nazvat... (ale tak isto najdeme taketo srandy aj na bramacu resp všetkych škridlach)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ahojte, chcel by som sa spytat, paci sa mi skridla od bramacu tegalit protector siva alebo cierna. Cenovo vychadza okolo 15€/m2. Vie mi niekto poradit este nejakych inych vyrobcov podobnej plochej betónovej skridle? Nech viem porovnať ceny, poprípade nejaké rady na výhodnejsiu skridlu takého typu v porovnaní cena/kvalita? Ďakujem.
Odpovedať
Najlepšia strešná krytina je dunajský štrk.
Odpovedať
Creaton
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?