Strecha na altan nizky sklon

Ahojte, planujem stavbu altanu, jeho nacrt prikladam, aku by ste zvolili krytinu na taky sklon (cca. 7,5 stupna). Chcel by som takuto pultovu strechu a idealne plechovu krytinu "skridplech". Teoreticky by sa tie predne stlpy vedeli zdvihnut 3,2 m ale nebude to uz vyzerat divne ? Dakuje
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hubo737:

Ahojte, planujem stavbu altanu, jeho nacrt prikla…
@hubo737 20 cm Ti na takom rozpone neurobí na oči takmer nič. Doma mám podobný altán a i keď sa mi viacej páči škridloplech, radšej som to vyriešil CLIK-panelmi. Na tých bežných škridloplechoch mi vadía priznané skrutky. A škridloplechy s ukrytými skrutkami sú značne drahé.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hubo737:

Ahojte, planujem stavbu altanu, jeho nacrt prikla…
@hubo737 ja mám obyčajný asfaltový šindel a tiež malý sklon, napadne i sneh akurát je to otočené na južnú stranu a ihned sa topí neviem prečo niekomu vadia priznané skrutky s tesnením a nie je to škridloplech ale poplastovaný plech so vzorom škridle-rolovaný celý pás v jednom kuse sa dáva na strechu na mieru,posledne to menili v ulici miesto starého plechu, lebo ťažkú škridlu by neuniesol
Odpovedať
@duzu @petersd Na chate je od Maslenu gapa tak by som chcel tu, tam je sklon 10stupnov, alebo potom klik panel(tiez 10) alebo Fatra (tam je 8stupnov). Tak bud ten sindel alebo to dvohnut este o par 10 tok cm
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?