Stavia niekto Junior 627?

mate niekto postaveny alebo staviate? ocenime kazdu radu :-)
Odpovedať
No záleží na tom ako idete stavať. Svojpomocne, alebo Vám bude robiť dom firma ? Ak svojpomocne tak ja som napríklad ešte nezačal a už som minul niečo cez 2000 Eur. Nechcem veľký dom. Vybral som si Bungalov 39 z Prodomu, projektant mi doprojektoval špajzku a technickú miestnosť, pretože v internetových projektoch sa na to zabúda. Proste 3 Tatrovky štrku, drevo na šalungy, strechu, kúpa miešačky, lomový kameň. No ono materiál je drahý ale to dopravné. Súkromníci nemajú hanby. A to som si včera nechal vykopať studňu približne 700 Eur. Projekt prípojky elektriny 120 Eur. Samozrejme všetko bez DPH. Páni podnikatelia DPH neradi. Prípojka elektriny na stĺp od elektrárni niečo okolo 50 Eur, rozvodná skrinka (ističe, hodina) okolo 330 Eur ak chcete akú takú kvalitu a to nepočítam usadenie a zapojenie. No na budúci rok marec - apríl podľa počasia vymeranie pozemku a základov cca 200 Eur. Ponorka do studne - bez vody to nejde. Základy chcem robiť svojpomocne a základovú dosku domiešavačom. Takže pre začiatok majte vo vrecku cca 3000 - 4000 Eur a môžte začať kopať základy. A na ich kopanie neodporúčam cigáňov. Sú takí, ktorí pracujú, ale sú takí, že ich budete naháňať do práce. Videl som pár výkopov strojom a nemá to chybu. A určite to vyjde lacnejšie než cigáni. Základy vykopané za pol dňa na dom 15 x 17 a kvalitne bez narušenia rohov. No samozrejme pozemok už musíte mať. No a čo ma čaká na budúci rok neviem. Ale bývam v bytovke už nejaký ten rok a aj keby ako som sa mal zadĺžiť domček postavím. Ak bude zdravíčko samozrejme. A nakoniec šetrite si nervy už teraz. Byrokracia u nás je neskutočná.
Odpovedať
nikto ďalší prosím?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
zdravim, mam uz postaveny junior 627, byvam v nom uz skoro 3roky, ak chces foto napis e-mailovu adresu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dobrý večer. Aj my chceme stavať ten istý dom ako máte aj vy. Chcela by som sa Vás spýtať, ako ste ho stavali, svojpomocne alebo Vám ho stavala firma? Zaujímalo by ma hlavne koľko nás to bude stáť :-) ? Ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@slavenka166 zdravim, staval som ho svojpomocne a vyslo ma to na cca 55 000...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@miloshujdic Dobrý deň.Aj my chceme stavat ten isty dom ako mate aj vy.Mám už aj projekt ale manželka je neštastná že nemaju k tomu projektu 3D pohlady interieru.Bol by som rád ak by ste mi poslali nejake foto ,pre orientaciu o priestorovej velkosti miestnosti.Vopred vám Ďakujem.
Odpovedať
@miloshujdic este moj e-mail : davasi27@gmail.com
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zdravim mam zopar fotiek z domu junior 627 na stranke galerie.cz hledat: martinferenc dalsie fotky este postupne doplnim...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@miloshujdic Dobrý deň, my máme tiež záujem stavať tento domček... bolo by možné poslať ešte tie fotky ?? Ďakujem krásne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miska1996
Odpovedať
@zuzacka22 no zatiaľ sa mi nikto neozval tak neviem. Vy by ste ho tiež chceli stavať ? 😊
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Junior 627 mame uz postaveny a 3 roky v uzivani - okres TN.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@miska1996 Co konkretne Vas zaujima?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?