Stavia niekto Bungalow 19 z Prodomu?

Profilova fotka
Ahojte....nestaviate niekto tento bungalow...alebo neviete o niekom kto ho má postavený?Chceli by sme ho vidieť naživo... :-)
Odpovedať
1
2
ahoj, my mame 19. odkial si? my senec okolie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
zf82 • Dnes o 16:24 Ahojte, ma niekto postaveny tento prodomacky dom? Zaujima ma ako ste spokojni s komorou, ktore je podla mna mala. A ako ste poriesili napr miesto pre kotol, pracku? My uz byvame, ale zda sa mi, ze niektore veci su dost nepremyslene v tom projekte.
Odpovedať
ahoj, my mame postaveny tento domcek, ale fasada este nie je spravena, ani chodniky, Ale viem ze presne taky isty stoji v Miloslavove, v tej movej casti smerom k lesu.
Odpovedať
aj my prave dokoncujeme tento chutny domcek, kedze teraz byvame v panelaku kde nie je komora, tak sa mi zda celkom postacujuca. Totalne nahouby je navrhnuta kuchyna, tu sme museli upravovat. Pracku sme dali do toho maleho WC a kotol do satnika
Odpovedať
Ja som praveze s kuchynou v podstate spokojna, ale tiez sme ju museli opravovat. Znami s rovnakym domom nas upozornili na par veci v kuchyni, teda sme im predisli. Ale spajza je podla mna dost mala, ale uvidime casom. Okrem toho, my sme dali kotol a bojler do maleho wecka a tym padom sa tam nezmestilo umyvadlo ... dost ma to mrzi. Pracku sme dali do kupelky, to mame poriesene celkom fajne, lebo cely dom sme vlastne zvacsili o 1*1 m, cize ma 13.5*13.5 m. Kupelka je obrovska a zmesti sa tam toho dost. Ale zase ... je obrovska obyvacka, co zatial neviem ako vyuzijem .....
Odpovedať
my sme zvacsili kupelku na ukor spalne a dala som si tam aj priamy vstup zo spalne. Obyvka je sice dost velka ale kedze som si pridala velke francuzske okno tak sa mi tam moc nabytku nezmesti, ale aj tak dobre aspon nebudem musiet utierat tolko prachu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jack773 • Dnes o 14:57 ahojte , vie mi niekto poradiť? potreboval by som ci nema niekto nahodou postaveny bungalowu 19 alebo foto z neho? chceli by sme stavať takyto bungalow a chcem vidiet ako to vyzerá aj vo vnútri prípadne kde sa takýto dom nachádza prišiel by som sa pozriet nan diky zf82 • Dnes o 15:09 ahoj, myslis od prodomu? jack773 • Dnes o 19:09 ahoj.ano od prodomu.zabudol som to napisat.vies o nejakom?
Odpovedať
jasne ze viem, v jednom takom byvam, a okrem toho v BA, Miloslavov je jeden.
Odpovedať
chcem sa spytat,ak ti to nebude vadit,mohli by sme sa prist pozriet?
Odpovedať
Profilova fotka
slavka72 • Dnes o 13:12 Zdravím, chcem sa spýtať, či niekto už stavia príp. už má postavený bungalow 19 z katalógu Prodom. Chcem sa spýtať či sa dajú kúpiť okrúhle šalovacie tvárnice....
Odpovedať
Tento bungalow stojí aj v Novom Cabaji (okres Nitra), tento je už hotový a bola som vnútri, je krásny aj keď oni ho zväčšili o 2 m do dĺžky a spravili aj podkrovie a tiež je aj v Močenku (okres Šaľa) - ešte nedokončený.
Odpovedať
Ako sa dajú spraviť okrúhle stĺpy????
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojtee..a staval tento domcek niekto aj svojpomocne ak ano kolko vas vysiel vdaka..
Odpovedať
ahojte zaujal nas Vas bungalov.Aj my sa chystame postavit si svoj a konecne vypadnut z bytovky a preto sa chceme spytat aky mate nazor alebo skusenosti so strechou.Ide o to ze sa nevieme rozhodnut co je lepsie vazniky alebo urobit strop tak ako vy, a potom klasiky krov.Skuste nam poradit, vopred dakujeme.
Odpovedať
Ahojte, aj my staviame tento bungalow, onedlho robíme strechu. Len ma mrzí, že ho už vidím v každej našej okolitej dedine. Videla som z nich už 7 kusov. V Cabaji, v Močenku, v Janíkovciach 2x, vo Veľkom Cetíne, v Komjaticiach, vo Veľkom Kýre a základy sú už hotové aj v Čechynciach. No nič moc.
Odpovedať
Prave som si pozrela na prodomackej stranke 19-ku bungalow, a u nas v dedine som uz tiez videla 2 :-o
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
catrin1...ahoj..my staviame svojpomocne a už pomaly finišujeme.....zatial cca 1 700000 ale všetko nam robi rodina.....a sme veľmi spokojní s domčekom....je krásny........
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Chcela by som sa opýtať, či si dal niekto tento domček postaviť na kľúč? Ste s ním spokojný?
Odpovedať
Profilova fotka
adula16 - Dnes o 11:04 Kto má fotky z už zariadeného bungalova 19.My tiež taký staviame a rada by som videla ako vyzerá ked je už zariadený....dakujem....
Odpovedať
Ahoj, my byvame v tomto domceku cca. 1/2 roka a som spokojna. Velka obyvacka je super, kazdy kto pride to pochvali, za je to tu priestranne. Kuchyna je tiez super /fotky pridam/ Len sme museli jedno okno zrusit, pretoze by sa naozaj zle zariadovala a vobec nechyba, svetla je dost. Kotol mame tiez vo WC- uplne v pohode...Do tej kupelne sme napratali pracku, vanu aj sprchac. Komora staci, aspon mne, len tam nie je okno treba to tam nejako vyriesit aby tam bol chlad. Satnik super vec, my sme tam dali aj povalove dvere na strechu. Tam kde su navrhnute by bol des...neodporucam. Zvonka este nie sme hotovy ani zdaleka, ale hadam na jar nieco poriesime.
Odpovedať
Pridavam dalsie fotky:
Odpovedať
Pomozte mi prosiiim vybrat fasadu na dom. Uz som viac menej rozhodnuta pre bielu+obklad, len neviem kam mam ten obklad dat. Dakujem
Odpovedať
Ahojte, prosím Vás chcem sa spýtať, koľko Vám trvalo kým ste postavili tento domček? My ho chceme stavať tiež, celkom sa nám páči. Chceli by sme začať ešte toto leto, tak aby sme mali nejakú tu predstavu.... :-|
Odpovedať
@barbie1 to kazdemu trva inak za aky cas postavy dom...zalezi od toho, ci vam to bude stavat firma, alebo svojpomocne...aj od penazi samozrejme...ked je ich dost tak sa da do roka byvat...ak nie su, tak mozete stavat aj 10rokov... Idealne a najrealnejsie je tak 1,5-2roky....Stavba musi aj sadnut, preschnut a tak... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj, staval z Vás niekto železobetónový strop? nie ten skladaný, ktorý je v projekte.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
@jangyn v cechynciych su dva a jeden nas len ked som kupovala projekt nebol ani jeden cil je ich jak hub po dazdi :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@zanka84 viem, aj oproti nám už stojí taká istá hrubá stavba, zrejme majú recept z Čechyniec :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
ZAČIATOK -16.03.2012 KONIEC - Jeseň 2012. Dúfam :) Ahojte :) Dnes som začal s výkopom základov :)
Odpovedať
@stillo To se dá v pohodě stihnout. My jsme loni začínali o měsíc déle než ty - 26.4. a na podzim jsme bydleli. :-D Hodně zdaru, ať Vám to rychle roste. Já bych to asi nevydýchala stavět 2-3 roky. Když se začne, tak to musí frčet :-o .
Odpovedať
Profilova fotka
@aneri53 ahoj kolko vyjde svojpomocne do stavu holodom?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?