Stavia niekto Bungalov 869 alebo 871?

Dobry deň, haldame tieto domy pretože by sme chcely stavať ale nevieme sa rozhodnúť....poraďte nam prosím :-N
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa rozhodli pre bungalov 869 , ale zatial mame len zaklady :) , na druhy rok by sa to uz malo konecne rozbehnut :) pre mna uplne uzasny domcek vyhovujuci pre nas ako 3 clennu rodinu ,
Odpovedať
Tento domček sme už videli naživo a veľmi sa nám ľúbil.Aj s garážou?Robili ste nejaké zmeny na domčeku? My by sme boli ešte zvedaví aj na ten druhí...:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahoj mame tento bungalov druhy rok...super vola mensie zmeny ho urobili este atraktivnejsim...
Odpovedať
@dadanielka ahoj kde mate tento domcek?
Odpovedať
Profilova fotka
@montreal ahoj este ho len stavame mame este len zaklady. stavame v pecovskej novej vsi.
Odpovedať
Profilova fotka
@dadanielka ahoj.my máme tento domček a bývame v nom 4 rok.vnútro máme skoro celé zmenené.pôvodne zostali iba dve izby kde su tie atypické okná.avšak ak by sme stavali znova,asi by som si rozmyslela tie vysoké stropy v tých izbách pretože v zime sa ťažko vykuruju a v lete je v nich zasa strasne teplo.bohužiaľ na oknách su klasické vnútorné žalúzie lebo vonkajšie hliníkové rolety ktoré su všade inde na a tychto oknách by vyzerali zle.
Odpovedať
@dadanielka treba nejake zmeny na ten bungalov...ako spomina Inull5 my sme tie stropy znizili...super vec ale v obyvacke vyssie- zaktrativnilo to. Urobili sme vychod aj z kuchyne na terasu...ved hlupost neurobit to a pol roka vlastne " varime na terase a este zopar uprav Ale domcek je to fajn
Odpovedať
Profilova fotka
@inull5 @montreal nad tymi stropmi sme rozmyslali aj my teda ze ich znizime ale prave v tych dvoch izbach kde su tie atypicke okna neviem ci by sa to dalo kedze tie okna chceme presne tak ako je to na projekte . ale mame dilemu so spajzom. ako ste ho riesili vy? nechali ste ho alebo ste si zvacsili kuchynu?
Odpovedať
@dadanielka okna sme zmenili lebo sme znizili tam strop.potom tie okna tam nedas. aj my sme sa dlho rozhodovoli, lebo vyzeraju na fasade dobre...ale su neprakticke, strop v obyvacke zostal vyssi cca 3.5 m. spajzu mame je to super vec....ale cela dispozicia je zmenena.. podorys len skica...
Odpovedať
Profilova fotka
@montreal dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dadanielka ano, aj my sme chceli tie okna. Ale jedny co stavali po nas tak tie okna nedali a ten dom podla mna vyzera strasne..no spajza..nie, nemame ju, miesto nej mame komodu:-) my mame vo vnutri velke zmeny co sa tyka povodnej verzie, ako som uz pisala povodne zostali iba tie dve izby kde su tie okna. Inak mame o dve okna naviac, kuchyna je tam kde bol povodne vchod, tam kde mala byt kuchyna je vchod, krb sme dali dostredu a takto.
Odpovedať
Profilova fotka
@dadanielka pozeram na ten podorys tuto, u nas zase v obyvacke su stropy znizene a v izbach vysoke.tiez mame povalu, a kupelna je ina, urobili sme z nej jednu velku a plus jeden maly zachod.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@inull5 nad oknami ktore su znizene mame kamen a vyzera to lepsie ako s velkymi oknami
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoj, na kolik vás vyšel domeček? a jak řešíte vytápění?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?