Stavia niekto bungalov 766 od Euroline?

Chcem sa opytat ,ci niekto v okoli NR stavia bungalov 766 z eurolinu?
Odpovedať
Profilova fotka
@bungalov766 ... staviate? Nám sa vyhotovuje projekt, ale tento typ je len akousi pomôckou/nápovedou. Na jar 2012 by sme chceli začať stavať.
Odpovedať
Profilova fotka
Na štyri spálne iba jedna kúpelňa, to je dosť málo. Videla som aj lepšie riešenia.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucinka33 ...stačí. Keď si vystačíme v 4-izb.byte s jednou malinkou kúpeľňou..... Nám to postačuje.
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz áno, ale deti nebudú stále malé... Ked už dom, tak nech je všetko v ňom ;-) Aj nám to postačovalo, ale ked sme sa prestahovali do velkého 4-izbového bytu s dvoma kúpelňami a WC, až vtedy pochopíš výhody :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucinka33 .. svokrovci majú dve kúpelne a ešte jednu vaňu v práčovni. Sú 5 v dome a samozrejme využívajú len jednu..... Bude stačiť. Ak nie, pôjdeme do druhej kúpelne cez cetsu k prastarým rodičom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ok, chcela si názor...
Odpovedať
@standa82 ano my sme začali na jesen2009.Tie izby my sme to trošku zmenili najma tu vedla obyvačky tam bude tzv. bordel izba .Potom sme zmenili okno a dvere na terasu.Sme vo fáze ,že mame elektrinu a vodu v dome ,ale z vonku k pripojkam ešte nie.Steny sa stierkuju a plafon je sadrokarton a podlahove kurenie bude s čím som nesuhlasila ,ale zatial najvyhodnejšie.Planujeme dokončit na vianoce max.do jari.Teraz je manžel stale v praci tak aj domček postal.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@bungalov766 ... Ďakujem za info. V akej fáze ste? Máte aj nejaké nové foto? Pridajte ich prosím do albumu. My začíname teraz na jar, len čo nebude sneh a mínus.teploty. My sme namiesto 3 krídl. dverí dali 2-krídl. a miesto 2-krídl. sme dalo okno. Nám ešte pribudla kotolňa. :-) Stavali ste svojpomocne? Krov budeme mať klasický drevený a strop keramický pretože chcem mať hore odklad.priestor a popr. možno niekedy izbu. Kúrenie ja zase chcem podlahové + v kúpelni rebrík.radiátor. Malá miestnosť v chodbe bude u nás špajza.
Odpovedať
My ideme teraz stavat...uz sa tesim..:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte,no čitam čitam ,už ste baby začali?My už pomaly krok v pred..stale ten sadrokarton ...Ked sa dokončia plafony šup si pojdem vybrat obklad...Mám ničo vybrate,predstava je z merkury market ,no uvidime ked pojdeme kupit.Kuchynu už mam hotovú je už v garáži u majstra ..spotrebiče do kuchyne tiež mám..takže pomaličky to ide..pošlem Vám nejaké foto..musim urobit lebo aj som zabudla fotit....pošlite aj vy nejake nech vydime ako v8m to ide...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?