Stavia niekto Bungalov 1471 od Euroline?

Ahojte, Planujem vystavbu Bungalovu 1471 z ponuky Euroline. Touto cestou by som rad oslovil ludí,ktorí sa chystaju,alebo chcu postavit tento typ. Potesi kazde info (predbezna cena, svojpomocne alebo kluc, prepokladane naklady na HS) a tak isto aj Vas celkovy nazor na tento typ ( rozlozenie izieb, velkost, atd. ) http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
Odpovedať
Profilova fotka
Tento projekt sa aj mne velmi pači a pozeram si ho už týžden na internete ak kupim pozemok asi sa rozhodnem tiež pre tuto alternatívu domu
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my ho zvazujeme, tak ak sa nakoniec rozhodneme pre tento nádherný domcek tak napisem
Odpovedať
Pobavilo ma ako tam píšu: Kompaktný stredne veľký dom - To je stredne veľký dom? 10x13? Veď to je malé. Píšu: Priestranné izby - cca 11, 13 a 14 m2 izby to sú akože priestranné? Také kamrlíky? A nakoniec že vraj: dostatok skladovacích a úložných plôch - to ako tie skrine všade? Veď je to tam napráskané, miesta tam nie je. Momentálne bývam v byte o takej ploche, miestnosti podobné pôdorysy, podobne situované a je nám to pre štyroch ľudí malé.
Odpovedať
Podla mna su izby akurat, v kazdej izbe sa nachadza stavana skrina, ktore sa vsak nepocitaju do podlahovej plochy. Taktiez je vela odkladacieho priestoru po celom dome. Mna tento dom celkom zaujal a nakolko mame velky pozemok , tak mi nepride tento dom malý. Podla nas ma bývanie sluzit nám , a nie byt jeho otrokom.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
my ho tiez velmi zvazujeme... podla mna je tam miesta tak akurat pre 4, viacej urcite netreba...
Odpovedať
Profilova fotka
Nám sa tiež páči, ale pozemok máme 19m šírky. Tak ho musíme trosku zmenšiť
Odpovedať
Ahojte, ano my do toho ideme. práve chcem objednať projekt.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
My ho práve staviame, síce s menšími upravami, ale velmi sa mu tesime :) ak clovek nie je narocny tak je ten dom uplne postacujuci , tie izby nie su az take male , bordel patri do ,,šopy,, a nie do domu, takze si myslim ze tento dom je postacujuci aj pre 4clennu rodinu, ale tak samozrejme kazdy mame ine naroky aj vkus... sme akurat vo faze - zaklady, no a nezda sa mi az taky maly. Takže smelo do toho ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Plánujeme s výstavbou bungalovu 1471 alebo 1475 od Euroline svojpomocne? Máte niekto skúsenosti s výstavbou niektorého bungalovu a hlavne s približnými nákladmi na výstavbu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahojte, tiez sa chystame stavat tento domcek. neni velky ale ani prilis maly....mame 19m siroky pozemok tak to vyjde tak tak...ma to uz niekto postavene? alebo akysi cenovy priblizny rozpocet? dakujem
Odpovedať
My mame postavenu hrubu stavbu, tento tyzden nam budu montovat okna. Interier sme si prisposobili drobnymi upravami, zvacsili sme vsetky okna, aby bol dom maximalne presvetleny. Tento dom je idealny. Osem rokov sme byvali v bungalove s rozlohou 250 metrov stvorcovych, takze ked sme sa rozhodli pre stavbu druheho domu, volba bola jasna. Izby orientovane na zahradu (ako sme boli zvyknuti, predna izba nam bude sluzit len ako pracovna) a rozhodne minimalne o polku mensi! Je to zbytocnost a pridava ti to akurat robotu navyse. Tu je velkost izieb idealna na travenie casu i upratovanie, co viac potrebujes?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj sj my ho staviame tento tyzden robime krov a potom skridlu, dnes nam boli pomerat sj okna.Aku farbu okien z vonku ste si davali na tento domcek?
Odpovedať
Ahoj, my tiež zvažujeme stavbu tohto domčeka :) len trošku so zmenami lebo chcem mať v spálni samostatný šatník. Ak máte niekto už foto zo stavby, bola by som rada keby ste nejaké poslali (rada by som videla domček v skutočnosti) :) ďakujem. A ako ste riešili tie rohové okná? nechávate, či nie?
Odpovedať
Staviame a sme veľmi spokojní
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
S akou cenou treba cca ratat?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?