Stavia niekto bungalov 1374 od Euroline?

Chcem sa spýtať či už niekto riešil tento projekt domu a ako je s ním spokojný... :-)
Odpovedať
Toto je on: http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... nikomu sa nepáči?
Odpovedať
Profilova fotka
@plovas26 no, nám sa páči a veľmi uvažujeme o stavbe tohto domu. Tiež som hľadala, či ho niekto už nestavia, hoci si s manželom myslíme, že by sa snáď ešte voľajako dala v projekte zmeniť kuchyňa. Zatiaľ sme projekt ešte nekúpili, ale ako hľadáme, tak hľadáme, stále sa vraciame k tomuto projektu.
Odpovedať
My sme sa už pre ten projekt rozhodli, tiež sme pozerali množstvo projektov a stále sme sa len vrátili späť ku tomuto. Už sme si ho aj objednali a teraz naň iba čakáme. Bude určite úžasný. Inrid: kde chcete vy stavať, my v Malinove. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
;-) My sme z Východu, okolie Vranova nad Topľou. momentálne sme vo fáze, keď sa už chystáme kupovať projekt. Menili ste niečo v pôvodnom projekte? My by sme chceli klasický strop v obývačke a hore nechať úložný priestor. vzadu do podkrovia by sme chceli svetlík , aby pod strechou bolo denné svetlo. Nechali ste si aj v kuchyni to rohové okno? Aj všetky ostatné francúzke okná ako sú v pôvodnom projekte?
Odpovedať
Profilova fotka
@inrid ahoj, nám s manželom sa tiež páči tento projekt, chcem sa spýtať či ste v projekte robili úpravy na kuchyni, pretože nie som úplne stotožnená s tou kuchyňou, prípadne ak by si mala nejaké návrhy, rada uvítam.
Odpovedať
Profilova fotka
@patusa01 Nakoniec sme nechali všetko tak, ako bolo naprojektované. Chceli sme zväčšiť kuchyňu o ten zárez- chceli sme posunúť tú presklennú časť dopredu zarovno s kuchynským oknom, ale povedali nám, že už by sa musela meniť aj kompozícia strechy. Takže by z toho vyšiel úplne iný projekt. Tam sme sa zmierili s týmto, v podstate v kuchyni asi nebudeme mať horné poličky a skrinky, ale nevadí... Projekt sme už kúpili, čakáme už len na stavebné povolenie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?