Stavia niekto Bungalov 1174 z Eurolinu?

Ahojte, planujeme vystavbu Bungalovu 1174 z Euroline,a touto cestou by som rada oslovila ludí,ktorí sa chystaju,alebo chcu postavit tento domcek. x-) Ako prve by som rada vedela, ci uz ma niekto vycislene aspon predbezne naklady na hrubu stavbu. http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
Odpovedať
1
2
@fialka82 Jéé. to je super. my se také chystáme stavět tento bungalov, jak jste daleko? Nám teprve přišel projekt minulý týden, tak teď zařizujeme podklady na stavební povolení ;-) Celkem na hlavu, ale blížíme se do zdárného konce a pak jenom čekat na povolení. Pozemek máme připravený na hrabání základů.
Odpovedať
@janiiccka ahoj,no my sa práve len rozhoduejeme, či do tohto projektu isť :-)
Odpovedať
já myslím, že to není špatně řešený projekt jenom z mých nepochopitelných důvodu tam je pevný strop z tvárnic. Ale ten tam dělat nebudeme, pač je to zbytečné a ušetříme penízky :-)
Odpovedať
ahojte.. ako ste na tom zo stavbou tohto bungalovu? idete presne podla projektu alebo idete aj nieco menit? trosku mivadi ta predna izba ale inak je dom super... rozmyslame ci ist do toho a pozerame este iné projekty len nam z toho uz trosku sibe :) tak prosím poradte... poprípade neviete kde stoji takyto domček?
Odpovedať
@lucynka44 myslím, že tento bungalov nikde stát nebude, neboť je to novinka 2011, my teda máme doma zrcadlový projekt, ale teprve oběháváme úřady. Budeme stavit sami a doufáme, že se vejdem do 1 600 000,- bez nábytku, pouze kuchyň, koupelna, podlahy. Uvidíme.
Odpovedať
@janiiccka dakujem za info nevsimla som si ze to je novinka... skoda radi by sme ho videli niekde... my tiez nad ním rozmyslame ale v zrkadlovej podobe... janiccka a v miestnosti na kotol je aj prívod vzduchu? ake kurenie si davate? a kde idete stavat domcek?
Odpovedať
topení budeme mít kombinaci plynového kotle a krbové vložky s podlahovým vytápění. Domeček stavíme v ústeckým kraji - okres Louny
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
tiez ideme stavat tento domcek... takze budem rada, ak sa ozve niekto,kto ho uz stavia...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
my už staviame...máme základy:). Pokračovať budeme až na jar.
Odpovedať
Uz stavíme od 15.7 v Cr jako rekreační objekt na ohlášku provedeno pár dispozičních úprav nyní zastřešeno probíhají montáže rozvodů kompletace střechy a snad dorazí okna a pojede se fasáda a omítky. :-N Zima se blíží :-| Přeji všem stavitelům pevné nervy a výdrž. :-D
Odpovedať
.... na jar pokracujeme :-) .... uz sa tesime :-D
Odpovedať
aj my by sme chceli radšej sadrokartonový strop len sú tam menšie problémy upozornovali nás na protipožiarnu ochranu a na statiku, ako si budete tie preklady umiestnovať na ktoré vám pôjde sadrokarton a tiež nám hovorili aj to že si to máme dať vypočítať statikom
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja staviam z eurolainu a je to katastrofa staviam pre svagrinu bez deky so sadrokartonovym stropom su to katastroficke projekty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
@janiiccka ahoj ja staviam svagrine takmer tam nik nebol iba ja a jeden vodar s ktorim robim spolu a vojdeme do tej sumi mozno aj o 100.000 menej! kdo vam to bude robit podla toho rad vam urobim ponuku ak by ste chceli!
Odpovedať
@michalsziraki Asi si budete musieť zaplati fleka v sekcii reklama.
Odpovedať
@blacksr preco moja? tykajme si lepsie to znie nie? a inak u vas doma neni volny flek?
Odpovedať
@michalsziraki Nie Vaša a ostaneme pri vykaní.
Odpovedať
wao! najvprv srandicky a teraz tvrdost?
Odpovedať
Profilova fotka
@michalsziraki si sa tu došiel odbavovať alebo čo?
Odpovedať
@michalsziraki stavíme si sami, nemáme problém do toho dát tolik pěněz, když to bude naše. A hlavně kromě topení, elektřiny, oken a krovu si vše děláme sami. Jde to možná pomaleji, ale zato víme,že to je precizně uděláné a nespadne nám to na hlavu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky všichni, chystáme se na jaře stavět bungalov 1174 a podle komentářů už někdo z vás začal stavět... Mohu se zeptat na kolik vás tak vyšla stavba popřípedě poprosit o nějaké fotky z realizace? Byla bychá vám všem moc vděčná... (o=
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Vím že je to neslušné,ale hledám někoho kdo má již alespoň hrubou stavbu bungalovu 1174 a mohl by nás se ženou pozvat na tzv. čumendu.Dům se nám velice líbí ,ale nejsme schopni si představit jeho reálnou vnitřní velikost.
Odpovedať
@rraduus Tak reálne sú izby veľké a priestranné :-) ...My už sme návštevu z MS mali a tiež im to veľmi pomohlo ;-)
Odpovedať
nevie mi niekto povedať koľko by ma vyšla hrubá stavba bungalovu 1174? samozrejme svojpomocne. a keby niekto bol taky dobrý a poslal by nejaké fotky zo stavby, poprípade by poradil. ďakujem.
Odpovedať
@im Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať, že koľko vás vyšli základy na tento dom? ďakujem.
Odpovedať
@vargon vykop 150 e, beton 28 M3 1800 e DT 390 ks , deka 21 m3 1200 e, bleskozvod 150 e
Odpovedať
@vargon u nas plus este rozvod vody a kanalizacie pod platnu to bolo nejakych, neviem isto ale cca 400 eur material aj praca. nasa hruba stavba s oknami - 37000 eur - svopomocne len platna (beton do platne a zakl. pasov z domiesavaca, DT rucne robeny).
Odpovedať
@nina1205 Dobrý deň, ďakujem za info, a keby som vás ešte poprosil koľko vás vyšli len samotné základy a samostatná strecha? izby sú priestranné alebo sú naopak malé? ste robili všetko podľa projektu alebo ste aj niečo menili?ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
@vargon mozte/-es mi tykat. Zaklady s doskou nas vysli cca 6300 eur a strecha (strop dreveny- v projekte je miako, krov, skridla, odkvapovy system- material + vsetka robota od stropu az po odkvapy cca 15.000. Ale da sa to aj lacnejsie (ina krytina, lacnejsi zivnostnik a lacnejsie aj drevo by sa dalo. Zmenili sme vela oproti projektu - strop na dreveny, garaz sme zmenili na izbu a ale inak len drobne zmeny. Priestrannost - nam to uplne postacuje, podla mna je to fajn akurat na zivot ani male ani velke. Zrusili sme krb - tym sa dost opticky zvacsila obyvacka. Tehlu sme zmenili z 38 na 30 plus 12 nobasil. A potom zemny typu dvihnutie okien, pridanie polystyrenu do podlahu - preto to dvihanie okien, ale nezmensili sme ich, nasledne z toho vyplynulo zvysenie venca, aby strecha nebola "nacapena" na oknach hned a pod. Taketo zmeny vyplynuli uz az pri stavbe, kedze nestaviame na kluc.
Odpovedať
@vargon treba vsak mysliet na to, ze dom nema vela ulozneho priestoru. Ale nam sa velmi paci a sme spokojni s touto volbou, teraz sme vo faze voda a elektrika a zatial nic nelutujeme, ani by sme nemenili za iny.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?