Stavebný denník. Kedy a čo sa zapisuje?

Chcela by som sa spytat, kde si mozem kupit stavebny dennik. Alebo mi staci obycajny zosit? Kedy a co sa zapisuje. Dakujem
Odpovedať
1
2
Staci ti obycajny zosit ... Ja si to robim vo worde a postupne si to tlacim a to si nechavam podpisovat stavebnemu dozoru...
Odpovedať
greghouse dakujem velmi pekne. Myslela som, ze je na to nejaka original knizka alebo zosit, ale tymto sa to vsetko ulahci.dakujem este raz ;-)
Odpovedať
mala otazka odomna kto vyzaduje stavebni dennik? co vsetko tam musi byt zapisane? :-N
Odpovedať
Do stavebneho dennika sa zapisuju stavebne ukony ktore sa robili, niekto pise i pocasie jednoducho vsetko. Podpise sa tam aj geodet a hlavne dozor. A ozaj dnes nam ho kamarat kupil, takze je to original zosit.
Odpovedať
staci nejaky zosit, alebo fakt z PCcka vytlacene, nas stavebny dozor zapisuje, foti.My to nerobime.
Odpovedať
AtlaSKA ... zalezi to od stavebneho dozoru ako to zerie ... V podstate je lepsie ak nie je moc inyciativny nakolko do vsetkeho brble a ak stavias dom pre seba tak si predsa nebudes setrit na veciach ktore by sa ti vypomstili... Ja si stavebny dennik ako stavytel robim sam a stavebny dozor mi to podpisuje ..
Odpovedať
Ahojte, a fakt je potrebný ten denník? Je potrebný pre stavebný dozor, pre kolaudáciu alebo len pre info? Ďakujem za odpovede
Odpovedať
Profilova fotka
jani len by som bola zvedava, ked ho mate kupeny kde ste ho zohnali, normalka v papiernictve, knihkupectve alebo kde??
Odpovedať
ja som si ho objednala cez internet...dala som si do gogle stavebný denník...
Odpovedať
nie je to ziadna veda... zosit a frcis...
Odpovedať
Lusya, ja som ho zohnala klasicky v papiernictve, stoji okolo stovky.
Odpovedať
nas stavebny dozor TO zerie a do vsetkeho brble - otravuje robosov neustale aby robili svoju robotu poriadne. Preto som ho starostlivo vyberala - usetri mi kopu nervov, starosti a penazi. V stavebnictve sa dost orientujeme a pozname kopu ludi od fachu aj architektov-takze vieme o com nam kedy hovori-nema snacu nas "oblafnut" a kedze sa dobre pozname ani mu o to obblafnutie neide. Staviame uz druhy dom a stavebny dennik pri prvej stavbe od nas nikdy nikto nechcel-vtedy sme ho robili sami.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jeeej ste vsetci strasne zlati, dakujem a pozhanam...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte, prosim neviete kde v BA kupim stavebny dennik? ;-)
Odpovedať
stavebný denník maju v ševte, cena 170,- Sk. Kupovala som ho asi pred týždnom
Odpovedať
Ahojte, a to ako niekto vyzaduje vidiet ten denník?? je nutný??? =-)
Odpovedať
znamy teraz kolaudoval a nikto od neho dennik nechcel.. zbytocne ho pisal 8-(
Odpovedať
Ahojte, niekto si dennik pri kolaudacii vyzaduje a niekto nie. Ale netreba riskovat, ze ho budu ziadat a vzniknu zbytocne natahovacky, behacky a zhananie podpisov atd.... A par poznamok cloveka nezabije. :-D
Odpovedať
a staci do dennika zapisovat len kratko, heslovite?
Odpovedať
Profilova fotka
Zákon č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon), v znení zákona č. 103/1990 Zb., zákona č. 262/1992 Zb., zákona národnej rady Slovenskej republiky č. 136/1995 Z.z., zákona národnej rady Slovenskej republiky č. 199/1995 Z.z., nálezu Ústavného súdu Slovenskej republiky č. 286/1996 Z.z., zákona č. 229/1997 Z.z., zákona č. 175/1999 Z.z. a zákona č. 237/2000 Z.z. Oddiel 2 Oprávnenie na uskutočňovanie stavieb a vybrané činnosti vo výstavbe Stavebný denník §46d (1) Stavebný denník je dokument, ktorý je súčasťou dokumentácie uloženej na stavenisku; zaznamenávajú sa v ňom všetky podstatné udalosti, ktoré sa stali na stavenisku. Do stavebného denníka sa zapisujú všetky dôležité údaje o stavebných prácach, o vykonávaní štátneho stavebného dohľadu, štátneho dozoru, dozoru projektanta nad vykonávaním stavby a autorského dozoru a o iných činnostiach ovplyvňujúcich stavebné práce a priebeh výstavby. (2) Stavebný denník vedie stavbyvedúci alebo stavebník od prvého dňa prípravných prác až do skončenia stavebných prác. (3) Do stavebného denníka sú oprávnené robiť zápisy, a to dátum návštevy staveniska, zistené skutočnosti a urobené opatrenia, tieto ďalšie osoby: osoba oprávnená vykonávať štátny stavebný dohľad, geodet a kartograf stavby, stavebník alebo jeho splnomocnený zástupca a vlastník stavby, ak nie je stavebníkom, projektant a projektant čiastkových projektov stavby, zhotoviteľ (dodávateľ) stavby, osoba vykonávajúca stavebný dozor, osoba vykonávajúca štátny dozor.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
ahojte potrebovala by som aktualnejsie info o stavebnim denniku - su tu info z roku 2008, co vsetko si mam do stavebneho dennika zapisovat? fakt tam treba aj teplotu a zrazky???
Odpovedať
@bekrupka môj manžel je stavebník a keď som kedysi videla ako píšu denník na stavbe oni tak tam bolo max. slnečno, prší, sneží, zamračené. a niekedy aj stupne ale to hlavne keď mrzlo lebo vtedy sa niektoré veci nemohli robiť. Myslím že pri stavbe RD stači okomentovať počasie jednou vetou a potom sa ešte napr. udáva počet ľudí. No najhlavnejšie je aj tak aká práca sa v daný deň vykonáva. K nášmu RD píšem napr. dátum, počasie a ak prišiel nejaký materiál si zapíšem ale to je hlavne pre mňa, a potom už len čo sa urobilo.
Odpovedať
@bekrupka podpisy stavebného dozoru tam nemáme, manžel si dom robí sám tak nepotrebujeme máme ho len na papieri. tak mu to dám popodpisovať až potom
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, nemá nikto z Vás stavebný denník vo WORDE napísaný. Veľmi by nám to pomohlo. V podstate ide o to, že sa veľa úkonov opakuje pri každom rodinnom dome, takže môžeme z neho vychádzať. Ak by ste boli taký láskavý a zaslali na lukovacik@gmail.com Vopred ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@lukovacik prosim vas poskytol vam niekto ten stavebny dennik i mne by sa velmi hodil dakujem krpec@centrum.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@zuzkatomas @lukovacik náhodou nemáte nejaký vzor, ako má čo má obsahovať ten stavebný denník, ďakujem moc
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte, nizsie pripajam vzorovy stavebny dennik: http://estavebnydennik.sk/vzorovy-ele... Dufam, ze pomoze :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@lukovacik prosim Vas náhodou nemáte vzor stavebného denníka? Velmi by nám to pomohlo. Dakujem krasne. Email. monka3211@gmail.com
Odpovedať
Pekný deň všetkým Chcem sa spýtať či niekto nemá stavebný denník písaný na počítači pretože sa chystám kolaudovať a za ten svet neviem nájsť môj stavebný denník čo som si viedol :( a chcel by som aspoň postupnosť úkonov lebo si už všetko nepamätám. Ďakujem za pomoc ak sa niekto nájde.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
teraz sa snazim skolaudovat a referentka pyta odomna stavebny dennik :-|
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?