Stavali ste dom do 120 m2?

Profilova fotka
Ahojte, stavali ste dom do 120 stvorcov aj s poschodím? Za koľko eur sa vám to podarilo a môžte mi napísať, kde môžem vaše stavby vidieť, inšpirovať sa? Ďakujem :)
Odpovedať
tak ja som asi mimo, ale podľa mňa 120 m2 je akurát, malý dom má 50 m2 :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja si myslím, že 120 m2 nie je práve malý dom. Malý dom je tak do 90 m2. Ale a budeš mať 120 m2 a 2 podlažia, otázka stojí, či na prízemí bude okrem obývačko-kuchyne ešte aj hosťovská. Lebo hore bude kúpeľňa a 2 - 3 izbičky - to je jednoducho klasika. Čo je ale problém, o ktorom asi sotva tušíš: dnešné domčeky na západniarsky spôsob nemajú vôbec odkladacie priestory. Žiadna komora, šatník... - o pivnici už ani nehovorím. Takže špekuluj, ako vymyslieť aspoň výklenky, kam natlačíš police, šatníky, botníky....... Na niečo ako bicykle radšej zabudni - pre tie musíš spraviť - zbúchať niečo na dvore... :-D
Odpovedať
skus pozriet nas projekt mozno Ta trocha inspiruje, stavat zaciname o tyzden;-)
Odpovedať
Nuz otazka je ci to ma byt 120m2 uzitkovej plochy, zastavanej plochy alebo obytnej plochy. :-)
Odpovedať
Zrejme chcete ist cez statny fond rozvoja byvania. Promiprojekt ma tusim tri poschodove domy s izbou na prizemi a maju do 120 m2.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikusssik ahoj my mame 121 m2 a mame tam vsetko aj komoru, aj technicku miestnost, aj priestor na odkladanie somariniek v pôjde....poschodový..viac info v IP ak chceš..foto mam pre priateľov.
Odpovedať
tiez sme postavili poschodovy dom s uzitkovou plochou 120m2, ak odratam garaz s planovanou izbou nad garazou. Mam tu vsetko co potrebujem, aj pracovnu, tam mame pracku, susime pradlo a je to viac menej odkladaci priestor, ale nevedela by som si predstavit, ze by sme nemali garaz, tam mame bicykle, sane, proste vsetko, co by som si do domu nedala.
Odpovedať
my prave staviame Kompakt 600 od euroline slovakia. zatial nam vychadza,ze za hrubu stavbu(bez okien)+praca=37000 eciek.
Odpovedať
no ja som postavil v nr baracik cca 125metrakov a cena bolo za komplet kolem 55tacov, ale samozrejme dal som to robit firmam ale pekne na dohodku. to mam samozrejme celkom fajn matros, fasada silikon baumit, kvalitna skridla, stierky super, lepsie ako sused co to buchal cez velku stavebnu firmu. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?