Staval niekto nieco podobne????

Nestaval niekto?
Odpovedať
Profilova fotka
@rosio poznám na to špecialistov, robili sme to.
Odpovedať
Profilova fotka
@rosio Podnikateľské baroko, poradím vám ako sa k majiteľovi podobného domu dopracovať, prejdi sa cez pracovnú dobu po kaviarňach, vytypuj si chlapíka holá hlava, kožená bunda, značkové slnečné okuliare má na stole kľúče od BMW, potom ho sleduj domov a tam niečo takéto bude.
Odpovedať
@rosio Mojsejovci :-D
Odpovedať
Hrôza... :-N Určite stava, ale už oľutoval.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ach jaaaj ... :-| Toto by som nechcela ani zadarmo...Zbytočne predražená strecha a množstvo nezmyselných okien...Za tie peniaze čo by ste do tohto nevkusu vrazili môžte mať naozaj krásne bývanie...Od tohto čuda ruky preč.
Odpovedať
Krásny dom na zvýšenie vlastného ega... ja na to mám... ešte k tomu BMW, sako a slamu do topánok... :-)
Odpovedať
... ja len ku komentom - každému sa páči niečo iné ;) ja osobne by som tiež volila iný štýl, ale ak sa to niekomu páči a môže si to dovoliť, je to čisto jeho vec... kúsok od nás bývajú jedny vo veľmi podobnom dome, ak sa mi podarí stretnúť ich, zistím firmu ktorá to stavala. Ale myslím, že dobrá firma nemá problém postaviť dom podľa projektu.
Odpovedať
@raphael42 nie Mojsejovci mali akurat gypsove levy na brane. Zvonka ich dom vyzeral ako vsetky ostatne na ulici. Novostavba z 90 rokov minuleho storocia.
Odpovedať
@timilv ono paci ale otál - potál. Kedze tu kazdy stavia co sa mu paci, tak aj vyzeraju nase mesta a dediny. Kazdy sa ide poondiet, ze ake malebne dedinky v Rakusku, Nemecku ale tam si nikto nedovoli postavit takuto katastrofu. Ak aj ano, tak ma 5 hektarovy pozemok, obohnany vysokym plotom a jeho urbanisticky pocin je postaveny daleko od pohladov okoloiduch a nehyzdi okolie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?