Spálňa pri vchodových dverách

Máte prosím niekto spálnu umiestnenú pri vchodových dverách, t. j. v prednej casti domu? Jeden z nasich návrhov ma takto umiestnenú spálnu a uvazujem, ci je to ok. Rozmiestnenie je preto tak, lebo chceme oddelit rodicovsku spalnu od detskych spalni a umiestnit v inej cast domu, aby neboli pokope - mame uz vacsie deti. V jednom projekte je spalna v predu pri vchode v druhom projekte by boli vpredu detske izby a spalna vzadu. Mne sa vsak umiestnenie kuchyne paci viac prave v tom projekte, kde by bola spalna vpredu, preto sa pytam, ci je to moc rusive mat spalnu pri vchode. Dom bude v slepej ulici, budu tam len tri domy, takze ziadna hlavna cesta a velka premavka nehrozi. Ak ju tak niekto mate, prosim nejake fotky projektov ak je to mozne, dakujem.
Odpovedať
@cony1 Ja by som dal spálňu dozadu a detské izby dopredu. Ak budeš mať spálňu pri dverách, nočný príchod detí domov ťa zakaždým bude budiť. Aj pre nich bude dobré, keď budú mať izbu hneď pri vchode a nebudú ťa svojim príchodom alebo vyprevadením kamarátov či priateliek rušiť. Pozri v mojom fotoblogu, na makete domu, ako máme my spálňu a ako sme poriešili časť pre deti.
Odpovedať
@cony1 skôr ako to, či je spálňa pri vchodových dverách záleží na tom ako je umiestnená v pôdoryse domu, voči ostatným miestnostiam ako nadväzuje na vchod a zvyšnú časť domu.
Odpovedať
Profilova fotka
My tak mame, v pôvodnom projekte bola spálňa vzadu aj jedna detská izba. A druha detská bola zas vpredu pri vchode. Chceli sme aby deti mali izby oproti sebe, takze sme to vymenili a my mame spálňu v prednej časti a sme tak spokojní. My už sme kúpili holodom takze trosku sme robili menšie zmeny ohľadne el.zasuviek. Pozri sa do mojho albumu.
Odpovedať
@chrobak7 super, ďakujem, mrknem na to.
Odpovedať
@sandria paráda, idem sa pozrieť hneď. Dakujem
Odpovedať
@cony1 a tie navrhy mas vo fotoalbume, ci nemas? Ze by sme si to pozreli, ako to mas rozvrhnute?
Odpovedať
Profilova fotka
ako to je podla mna na vas, zelezi ake velke deti mate ale mne by mozno casom vadilo to, ze ak pridu vecer domov, proste by to asi rusilo, no zas na druhej strane, budes mat aspon prehlad 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@cony1 vy tam budete byvat, takze v prvom rade si vy musite povedat, ci vam nebude vadit mat spalnu hned pri vchode. A treba brat do uvahy aj to, ze deti sa casom odstahuju a v tom dome budete sami.
Odpovedať
Presne tak, môže nám to byť jedno, ak to bude vám tak vyhovovať a bude sa vám tak projekt páčiť viac, tak ako prečo nie
Odpovedať
Tak budete asi pocut, zakazdym ked deti pridu v noci domov z diskoteky alebo z vonku 😄 Ale zase na druhej strane niekto to berie ako vyhodu 😄 Ale inak si nemyslim, ze by to bol nejaky problem
Odpovedať
@ascidand Presne toto riesime aj my, kedze mame pubertiakov 14 a 16.5, ze uz pridu casy, kedy budu chodik kade sa im zachce a aj v noci, s tym pocitame a veru teraz v panelaku riesime castokrat problem len s tym, ked sa vecer chodia neskor sprchovat ako my a nas to uz rusi, lebo vsak kazdy vie, kolko casu stravi v sprche pubertiak 😄. Samozrejme praktickejsie by bolo keby boli detske izby vpredu a my by sme mali klud vzadu, len ked ten projekt potom vypada inak 😛 , hlavne co sa tyka rozmiestnenia kuchyne. Ale tak nemozeme mat zasa vsetko, bude to asi kompromis a zvolime izby vpredu, ja radsej ustupim s tou kuchynou pre klud v rodine 😄 😄 .
Odpovedať
@megs8 Nie zatial nemam v albume projekty, su to len nase nacrty rucne, projektantka na nich prave pracuje, tak uvidime co vymysli ona. Uz sa nevieme dockat. Dali sme jej inak navrhnut prave tu variantu, kde su detske izby vpredu, tak som zvedava.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@diousaa ano, v tom pripade by sme chceli byt asi vzadu.
Odpovedať
@peky1984 Pre mna by to vyhoda bola, lebo by som mala aky taky prehlad, ale kedze manzel ma lahky spanok a riesime to aj teraz, ze mu to vadi, tak je asi rozhodnute a my budeme spat vzadu v klude 😄
Odpovedať
Profilova fotka
My máme pri vchodových dverách detskú izbu ale to len z toho dôvodu, že je to bližsie k obývačke a máme malého aj cez deň viac tak povediac pod dozorom
Odpovedať
My máme dennú a tichú nočnú časť a tam sú spálňa a detské pokope. No čo, milovať sa dá aj potichu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@cony1 to je pravda, ze niekedy clovek musi kvoli niecomu aj ustupit. ale tiez si myslim, ze ta kuchyna sa da predychat a tie izby vpredu budu lepsie.
Odpovedať
@ascidand dakujem, nakoniec sme sa predsa len rozhodli pre detske izby vpredu a spalna bude vzadu 🙂
Odpovedať
Podľa mňa ste sa rozhodli dobre. Ono by ti časom tie prechody detí vadili ver mi
Odpovedať
@anulienacka ano, prave toto bol dovod. Myslim, ze aj neskor, pokial si niektory privedie priatela ci priatelku, tak budu mat vacsie sukromie 😄. Raz to príde, ci chceme, ci nie 😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?