Skúsenosti s projektami od MFpro alebo projektydomov.com?

Profilova fotka
Vybrali sme si projekt u týchto dvoch firiem. Vzhľadom na cenu sa obávame či sú projekty kompletné. Teda pre pochopenie, či projekty obsahujú všetko, čo je potreba ku kolaudácii.
Odpovedať
projektanti vam dodaju len projekt, ktory vam umozni dostat stavebne povolenie(pripadne lepsiu verziu na realizaciu stavby), je uz len na vas a firme, ktora vam realizuje stavbu ci vyhotovite dom ktory vam skolauduju, napriklad k projektu sa nedodava energeticky certifikat pretoze ten sa vyhotovuje az po dokonceni stavby, a ovplyvnuju ho skutocne zabudovane materialy. a kazda firma ponukajuca projekty katalogovych domov ma niekde zoznam co obsahuje projektova dokumentacia co dodavaju ;) tak sup hladat ci maju vsetko na stavebne povolenie
Odpovedať
@adriankar V dobrom radim, MF Pro obchadzat na dialku. Prestudujte si recenzie na intrernete je ich velmi vela, tiez som si to davnejsie uz precitala, kde su ludia poriadne "napaleni" na este vtedajsiu firmu CUBE.... :-D 8-( Ludia z nej sa potrebovali len tzv. ocistit, tak predcasom zalozili firmu MFpro pod novým obchodným menom. Poskupovali projekty od roznych projektantov, vydavaju ich za svoje, pripadne malinko pozmenili a tym projektantom, ktori vlastne vymysleli cely projekt nukali ako odmenu len tusim 50 euro. A tvaria sa, ako lacno projekty predavaju, len povedia len A a somzrejme to ostatne dolezite zostane bokom, cize ako pise debora_7, ich projekty nemaju vsetko na stavebne povolenie. :-. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Nastastie sme si uz nasli overenych projektantov a na MF pro sme zabudli. Dakujem aj tak za radu, nenapadlo ma hladat recenzie, tak som skusila poprosit o radu tu. :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@barborka0212 MFpro nam robili projekt, vsetko v poriadku, spokojnost..za chvilu je domcek hotovy
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahoj. aj nam robili projekt, nemal som pocit ze by bol s niecim nejaky problem, vsetko bolo v poriadku a uz sme sa konecne pustili do stavania domu.dokonca ked sme nieco potrebovali doplnit behom dna bolo vsetko vyriesene.
Odpovedať
Tiez sme žiaden problem s MFpro nemali. Všetky požiadavky vyriešené, vsetko vysvetlené a projekt prepracovaný do detailov. Mala som možnosť vidiet projekt od prodomu a poviem vam neporovnateľné s tym našim :) . Na stavebnom úrade nemali s projektom najmenší problem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@katikarcoolka mohla by som ta poprosit o nazov firmy ktora vam stavia dom? Tiez nas zaujala firma fmpro. vopred dakujem.
Odpovedať
@adrian1603 mohla by som sa spytat s kym staviate? dakujem.
Odpovedať
ahoj, tak projekt ako som uz spominal mame od MFpro (bungalov 169) s drobnymi upravami. problemy neboli s nicim, stavebne nam vydali bez problemov, ked mi aj chybala jedna vec na stavebnom urade, bez problemov mi to pan Javorcek poslal. stavia nam majster ktoreho uz pozname nejaky ten rok. firmam stavajuce na kluc som sa snazil vyhnut. aj ked nasiel nejake drobnosti v projekte myslim chyby, nebolo to nic hrozne.teraz cez vikend by uz mal ist dom pod strechu.pridam aj nejake nove fotky ked bude dom pod strechou.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
My sme boli velmi spokojni. Cela komunikacia velmi dobra od prveho stretnutia az po odovzdanie a potom aj neskor ked sme vybavovali stavbne povolenie nam vela poradili. Oslovili sme viacero projektantov, ale nakoniec sme si vybrali ich katalogovy projekt, ktory nam uplne vyhovoval. Aj stavitel chvalil projekt ze realizoval uz vela domov a tento projekt bol velmi podrobne spracovany na rozdiel od Apexu a Prodomu. Chvalim a odporucam :-)
Odpovedať
@adrian1603 dobrý deň, môžete mi prosím hodiť pár fotiek z do u, tiež nad ním rozmýšľame...koľko vás vyšla hrubá stavba, kľudne môžete aj do správy,ďakujem pekne
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Mozem sa opytat kto staval s mfpro a ma uz postavene napisat nieco o nich?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte chceme stavať a páči sa nám projekt od spoločnosti mfpro. Ste s nimi spokojní? Teda myslím tých čo už dostavali. Neviem či zostať pri nich alebo hľadať nejakú inú firmu.ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?