Skúsenosti s firmou Ecodoms

Má niekto skúsenosti s firmou Ecodoms?
Odpovedať
Profilova fotka
Aj mňa by zaujimalo, pisala som im cez vikend a hned akcna odpoved. Vsetko sa pohybuje rychlo na moj vkus. Chceli moje predstavy-ja som im napisala podmienky. Hladaju uz pozemok.
Odpovedať
komunikujeme s majitelom 2 dni, celkom aktivne, predbezna cena na dom v pohode, mame sa stretnut v stredu na obed, dam vediet.
Odpovedať
Dajte si pozor na tú firmu, pretože mne sa veľmi nepozdáva. Preverili sme si ich a nemajú žiadnych zamestnancov, nevykazujú žiaden obrat ani zisk, pán majiteľ figuruje vo viacerých firmách, no a nakoniec som nenašla žiadne recenzie. Ak som chcela vydieť reálnu stavbu, napísal mi aby som počkala na vzorový dom. Skúste sa hlavne pýtať na ich predchádzajúce stavby a aby to bolo aj reálne. Musí sa dať niečo pozrieť. Dajte potom vedieť
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkao6 pozeral som obchodny register a finstat. Tipujem, ze niekto kupil hotovu s.r.o. a premenoval ju a chce zacat podnikat. Kazdopadne nejaky obrat maju, akurat, nie taky co by naznacoval nejake postavene domy :). Takze opatrnost je na mieste.
Odpovedať
Ja s nimi tiez komunikujem, zatial tie iste skusenosti, ze sa neda pozriet uz posrtaveny dom, lebo sa minuli terminy a ze je to otrava pre ludi, ich navstevovat... Zatial nechavam otvorenu komunikaciu, ale bez kontroly vyroby a uz postaveného domu by sme do toho nesli
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Takze uplne zle pocity po osobnom stretnuti a ukoncenie spoluprace. Kto bude chciet viac, tak do spravy
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?