Sklon trechy pre obdlznikovy tvar bungalovu

LUDIA poradte mi,prosim...chceme bungalov v tvare obdlznika a riesime sklon strechy...chceli by sme vrch vyuzit ako odkladaci priestor-mame dilemu-25stuonovy sklon,ci 35tupnovy?Dakujem za kazd nazor ;)
Odpovedať
@alex188 ja mam pri podoryse cca 16x11 m 30 stupnovy sklon strechy (Tondach). Je to optimalne.
Odpovedať
my cca 9x14
Odpovedať
@alex188 no vidis, mozete dat kludne 30 stupnov, vznikne Vam tam dostatocna pochodzna plocha. Ja som dal sedlovu strechu a do stitov okna.
Odpovedať
@alex188 Stredoskolska matematika: http://www.vypocitajto.sk/matematika/... 25° - 2,1m 35°- 3,15m vysoka strecha pri 9m sirke domu.
Odpovedať
@alex188 Najlepšia je plochá strecha http://blog.zdravydom.sk/plocha-strecha/ a všetky miestnosti dať dole do bungalovu.
Odpovedať
@alex188 my máme 25 stupnový sklon, bungalov cca 20 x 11m
Odpovedať
@radopp prosim ta ona tam chce chodit na povale. Okrem toho plocha strecha nie je kazdeho vkus, priznajme ze to do klasickych obci v nasich zemepisnych sirkach zapada jak past na oko, nie nadarmo v tradicne sa davaju sikme strechy hlavne v horskych oblastiach atd nebudem rozvadzat, no a tiez nie je malo fuserov, plocha strecha ked sa neurobi dobre zateka jedna radost. Plocha strecha dobre vyzera na milionarskych vilach ake byvaju na pobreziach oceanov, musi to vyzerat aj prilahly pozemok k tomu, zahrada atd. inak to je vzhladovo o nicom.
Odpovedať
@snowy66 Čo obvykle spôsobuje zatekanie moderných plochých striech? Videl si zatekať nejakú novú plochú strechu? Nemyslím tie socialistické, kedy sa na panel hodil terpapier a bola to akože strecha.
Odpovedať
@radopp ajeje vidavam to casto. Materialy sucasne su kvalitne o tom niet pochyb ale ludsky faktor....ked vidim ako vedia doondit stavbu strechu nekvalifikovani robosi skadetade, len preto ze investor ci realizator setria na ludskych zdrojoch a daju to robit suflikantom co nejsu kvalifikovani ani vyuceni nic...tak to potom aj vyzera. By si neveril akych primitivnych hrubych chyb sa dopustaju taki fuseri, az rozum cloveku stoji.
Odpovedať
@snowy66 Skús uviesť príklady akých chýb sa vyvyrovať pri svojpomocnej stavbe. Dá sa zváranie nahradiť veľkým prekrytím pásov?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?