Sklon strechy 38°

Profilova fotka
Architektka nam navrhla takéto varianty ale so strechovym sklonom 38° Poraďte ďakujem.
Odpovedať
ahoj, mne sa viac paci varianta 2, uz len kvoli tym dvom parkovacim miestam. v tom prvom navrhu je tiez kupelna umiestnena medzi dvoma izbami, ma to tak riesene aj jedna moja znama, a stazuju sa, ze ich to v noci velmi rusi, ze velmi pocut do tych izieb ked sa pusta voda.
Odpovedať
Profilova fotka
@selena263 aj mne sa pozdáva ten , len ide mi otu strechu 38° :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja tiež som za variantu 2. Dnes už existujú materiáli na odhlučnenie a sú velmi efektívné. Pri správnej aplikácií materiálov sa dá odhlučniť 50-60 dB.
Odpovedať
cauko, u nas cela ulica musi mat sklon 38 stupnov, z tohto dovodu som siel do poschodoveho, bungalovov je tam par a s tym sklonom to vyzera troska divne, chcel som povedat, ze vyskou sice o nieco nizsie ako moj, ale povala obrovska a nevyuzita, ale ak by sa projektantka pohrala s clenitostou krovu, tak by sa to podla mna dalo celkom pekne vyriesit
Odpovedať
Profilova fotka
@martinsi ďakujem za radu aj muž sa zľakol ako by to vyzeralo,,, stavať budeme v Modre tak tam treba dodržať Všetko (:-( Ale ak by som spravila 25° bolo by to velmi vidiet? Myslim kvôli kolaudácie.
Odpovedať
@salichat22 no, ved pravom sa zlakol :-) no radsej by som to s tym sklonon neriskoval, aspon u nas to premeriavali, co viem a 13° rozdielu je velmi vela...a Vy tam mate podmienku z uzemneho rozhodnutia na 38° sklon?
Odpovedať
@salichat22 mne sa taketo projekty obyvacky s kuchynou v stvorcovom tvare nepacia...pride mi kuchyna az prilis zasadena do obyvacky!
Odpovedať
Profilova fotka
@martinsi Ano stavebny urad si to vyžaduje. Su tam aj pamiatkary (:-( architekt povedal, že ked spravíme nižšiu Nech sa nebojím skolauduju to no ale neviem neviem,,,
Odpovedať
@salichat22 no sak prerobit by to snaad nedali, max. daju pokutu :-) ale ked by sa architekt poznal s niekym zo stavebneho, tak by to mozno aj pomoct mohlo :-)
Odpovedať
@salichat22 Tak tomu verte, ze to bude vidiet. Najma ak tam uz podobne domy stoja. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinsi ano má
Odpovedať
Profilova fotka
@dominik_boksansky sú tam len staré domy
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@martinsi ešte som sa chcela spitat kolko vide cca taka strecha ? D
Odpovedať
@salichat22 myslis s materialom a pracou? hm, tak to neni mozne odhadnut, ale cca min. 10 tisic, zalezi za kolko zozeniete drevo na krov, ci bude krov vaznikovy alebo klasicky, na pouzitej skridle / tiez velke rozdiely cien/, kolko zoberu majstri za pracu.....
Odpovedať
Profilova fotka
@martinsi ďakujem tak som čakala (:-( aspoň sa mi to potvrdilo dik este raz,,,
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?