Šikovný projektant PD, PE a Trenčiansky kraj

Ahojte, prosím Vás nepoznáte šikovného projektanta z Prievidze, Partizánskeho alebo okolia za rozumnú cenu ? Chceli by sme individuálny projekt a čo nám posielajú cenové ponuky sú neskutočné pálky. A neviete o niekom kto vybavuje v rámci projektu aj stavebné povolenie súčasne? Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
@bibkak Navrhni si dom sama, bude podľa tvojich predstáv. Niečo si naštuduj o architektúre, daj sem svojej požiadavky a katastrálnu mapu, pomôžeme ti, sú tu ľudia z praxe, majú predstavu. Potom ti bude stačiť hocijaký lacný projektant, ktorí ti to len prekreslí, nájdeš cez Google alebo ti nájdem ja. Stavebné povolenie si ľahko vybavíš sama, len to trochu dlhšie trvá tak či tak. Zájdi na stavebný úrad, povedia ti čo a ako. Je dobré tam zájsť ešte pred kreslením projektu, aby si vedela podrobnosti o umiestnení stavby, stavebnú čiaru, odstupy od susedov... Na to je územé konanie, a je dobré na ňom byť osobne, lebo ak sa ti niečo nebude páčiť, nemusíš s tým súhlasiť, a ak tam nebudeš, berie sa to ako súhlas. Ak chceš silou mocou šikovného projektanta, zháňaj architekta, to je človek čo študoval architektúru :-) a pracuje za tie isté peniaze.
Odpovedať
Súhlasím s radopp. Treba si zistiť ako môžeš umiestniť stavbu, koľko podlaží ti dovolia, akú plochu môžeš zastavať, odstupy od susedov atď. Potom sú dôležité, aké máš ty požiadavky na dom (počet podlaží, podpivničený, počet izieb, resp. nejaké špeciálne požiadavky). Ak to sem hodíš, určite dostaneš plno návrhov a potom ti už ozaj stačí len nájsť projektanta, ktorý ti to prekreslí. Ak nemáš presnú predstavu, zvoľ radšej architekta ako ti tu radil radopp, budeš prekvapená, koľko vychytávok ti navrhne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?