Rozloha pozemku

Prosím, aký dom postaviť na pozemku o rozlohe, 18 x 33, 5 m. Chcem aj garáž. Pozemok je rovinatý.
Odpovedať
Profilova fotka
rodinný!
Odpovedať
9x14
Odpovedať
8x11
Odpovedať
s podzemnou dvojgarážou, pivnicou, miestnosťou na fitness a práčovňou, plus prízemie s veľkou obývačkou, 2 hosťovskými izbami - ku každej kúpelňu, na poschodí nočnú časť. Spálňa plus aspoň tri detské izby. Vonku ešte zostane priestor na bazén a saunu.
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží napr. na tom kde je vstup ..z ktorej svetovej strany.Podľa toho by som volila rozmiestnenie ostatných izieb. Vo veľkosti domu vám nikto nepomôže.Chcete mať veľký dom?Kolko izieb?Záleží na financiách a pod.To ako keby ste napísali Mám tri metre látky a chcem šaty.Môžete tam postaviť x domov.S rovnou strechou.Z šikmou strechou Bungalov.Poschodový.3.4.5 izbový.
Odpovedať
@cicus28 napíš mi do súkromnej správy kde sa pozemok nachádza a číslo parcely, prípadne ďalšie informácie a skúsim ti poradiť.
Odpovedať
2 m od susedného pozemku, 7 m od susednej stavby... t.j. 14 x 29,5 a menšie varianty
Odpovedať
To máš vcelku dosť veľký pozemok. Nájdi si architekta a spolu vymyslíte nejaký dom, ktorý sa vám tam bude zmestiť a s ktorým budete aj vy spokojný
Odpovedať
Kľudne nejaký dom s rozmermi 10x15 ti bude stačiť a to ešte budeš mať aj slušnú záhradu a keď budeš chcieť, tak sa ti zmestí ešte aj garáž
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?