Rodinny dom

Ahojte, chcela by som sa spýtať na váš názor na tento dom. Predávajú ho ako holodom (stavba, stierky, zateplenie, fasáda, krov, krytina strechy, plastové okná, IS, pozemok) úžitková plocha je 108 m2 a pozemok 732. Predáva sa za 83 000€. čo myslíte oplatí sa to ?? Ceny pozemkov u nás idú od 35-40€. Na obrázku je len vzorový dom
Odpovedať
@maji182 Tento? http://www.topreality.sk/predame-novo...
Odpovedať
http://www.topreality.sk/predame-novo...
Odpovedať
@polystyren presne ten :)
Odpovedať
@maji182 Stojí to za zváženie. Keď odčítaš cenu pozemku, dom je za 55.000 eur. To je tak cena materiálu a práce. Na jednej strane kupuješ cudzí návrh domu, nie podľa vlastných predstáv, ale zas ho nemusíš stavať.
Odpovedať
Tak návrh sa mi celkom páči bola som v ňom ...aj reálne je to pekné... a na moje prekvapenie to bolo aj priestranné (z vonka to vyzerá tak strašne malo) ...
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím si, že cena je dobrá. Prirátajte 10-15 tis a bývate do mesiaca dvoch. Niečo podobné sme chceli stavať ale nakoniec ideme do poschodovej varianty.
Odpovedať
Aj ja si myslim .. poschodovy mam momentalne a je to pre mna neprakticke ... tato verzia je uplne super je to ako vacsi byt aj s pozemkom a fakt na tom netreba nic riesit .. az potom tie piplacky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nie je to zlé... Aj s cenou je to šikovne vymyslené.... @halagacka.peter Ale minimálne ešte 5.000 - 10.000 do dokončenia interiéru. Minimálne 10.000 zariadenie (pokiaľ neprenesiete veci zo starého domu). Minimálne 5.000 na chodníky, terasy, ploty...vegetačné úpravy... slnečné clony, markízu... maji182 Treba tam ale zobrať nejakého stavbára, že ako je to v skutočnosti porobené. Ale na môj vkus nie je... 8-)
Odpovedať
@leonardom tak to urcite ze je tam este toho dost ..😊 a ako to ze podla teba nie je ?:) ja sa do toho ako tak rozumiem, mam vystudovanu stavebnu len som chcela aj nazor inych ...le urcite by som to este ukazala majstrovi ... len spm si nebola ista ci je lepsie iny dom na inom pozemku tak ze si najdeme nejakych majstrov ... nie takto ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?