Reálna cena projektu

Ahojte, prosím o názor. Je cenová ponuka nižšie o.k.? Ide o projekt pre stavebné povolenie na prístavbu. Išlo by o niečo podobné ako na obrázku - tá drevená časť. Nepôjde o úplne prepojenie celého domu - na poschodí iba cez vstup šírky cca 1m. V prístavbe okrem elektriny + elek. kúrenia (káble) a , nie je potrebné riešiť iné rozvody. ďakujem Zastavaná plocha prístavby: cca 19m² Projektový výstup časť architektúra a príslušných projektov odborných profesií v rozsahu pre stavebné povolenie. Výstup obdrží investor vo formáte pdf a v tlačenej podobe v počte 5 paré. Predbežná cenová ponuka: Architektonická štúdia - Vizualizácie - Projekt v definovanom rozsahu časť architektúra 500,- Projekt statika 450,- Projekt kúrenia (vnútorná inštalácia. pripojenie) 150,- Projekt elektroinštalácie (vnútorná inštalácia) 100,- Projekt bleskozvodu 90,- Obhliadka pozemku 0,- Konzultácia so stavebným úradom počas projekcie 0,- Zameranie stavby, (základné konštr. rozmery) 60,- Spolu: ................................................................................................................. 1350,-€
Odpovedať
Profilova fotka
no, je to bratislavská cena
Odpovedať
takže, ak by nebola bratislavská, aká by bola? Najviac prekvapila cena za statika. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@mariaroha presne na to som myslel, ostatné závisí od nárokov, najmä podľa toho obrázku.
Odpovedať
fuuuha ja som dal 2 500... ani nehovorte ze vela....
Odpovedať
@tvojaritka ale to je projekt iba na prístavbu a iba pre účely stavebného povolenia.
Odpovedať
@jan45 Ďakujem, už som zistila, že statik mal urobiť aj realizačnú časť a preto tá suma, takže asi to pôjde o cca 200 eur dole.
Odpovedať
veď to je cena ako za katalógový projekt, podľa mňa celkom slušná. Dnes už počítam že projekt stojí vysoko cez 2 litre. A ak sú v tej statike aj výkresy (nie len posudok ako to častokrát vidím) tak je to taký vyšší priemer.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?