Reakcie a pripomienky k projektu

Prosim o postrehy, vylepsienia, pripomienky k projektu. Budeme ho riesit ako inividualny projekt, rozmery domu 12x10m.Dve izby a obyvacka su otocene na J. Dakujem za kazdy podnet :).
Odpovedať
@9lf9 Technická miestnosť je kde? Inak veľmi jednoduchý domček, žiadny luxus, sparťanské bývanie, ak Vám postačujú tak malé miestnosti, dajme tomu, ale aspoň jedna pripomienka: úplne si znehodnotila časť priestoru, ktorý mohol urobiť väčšie izby - mohla si mať krásne všetky tri izby o čosi väčšie, s tým že dve krajné izby by mali spoločnú stenu a dvere oboch izieb by boli vedľa seba - Ty si tam strčila rodičovský šatník a urobila zbytočnú druhú halu-chodbu. Máš tam zbytočný priestor v obývačke pri tej chodbe...vlastne keď na to pozerám je tam viac vecí zle...tak ale to Ti napíšu aj iní snáď...
Odpovedať
Velkostne nam stacit, chceli sme nieco jednoduche, aby sme zvladli svojpomocne stavat. S tym ze detske izby budu mat 12m2 a viac a to tieto maju a vstavane skrine vsunute do stien, aby netrcali do prieestoru. Ten priestor od vchodu do obyvacke je veru nevyuzity- musime este ned tym popremyslat. Technicka bude spojena so spajzou.
Odpovedať
pozri bungalov 333 alebo bungalov 567 ak sa nemýlim sú to skoro také iste pôdorysy ako toto
Odpovedať
Velmi maly vtup pre 4 ludi, kam date topanky,kabaty,ciapky, tasky,dazdniky,kremy zrkadlo........ Na maly dom fakt skoda toho priestoru v obyvacke uplne hluche miesto. V spajzke kotol? Ci bude elektricke kurenie? Tie detske skrine sa daju riesit v spolocnej stene do tzv.Zetka aj to decke od seba odhlucni. Ziaden kumbal alebo aspon velka vstavana skrina na kufre, vianocne ozdoby, gril, matrace z terasy, korcule, veci na odlozenie co sa nepouzivaju denne,rozne papiere, baliace potreby......
Odpovedať
@9lf9 Skus to zuzit resp. zmenit na napr. 13 x 9, cim viac stvorcovy podorys, tym viac vychadzaju dlhe uzke izby.
Odpovedať
@pavuk0911, @moratibru keby to slo a mohlo byt 13m tak moc nespekulujeme a spravime b 333, ale mame uzky pozemok a aby sme boli otoceni na J, mozeme max 12m, aby sme nemuseli dvolenia od susedov pytat :( @atlaska ano kurenie bude len elektircke. Skusim tie skrine este dako prespekuovat- dakuje za tip...Take malo pouzivane veci bude na povale..a veci ako bicykle a take zas na zahrade bude taky kumbal kde bude mat aj muz dielnicku :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?