Rady a návrhy k môjmu projektu

Riešime projekt s projektantom. Toto je iba môj návrh. Budem rada, ak mi poradíte. Ďakujem
Odpovedať
Takyto projekt ma kazdy predajca katalogovych projektov, na to architekta netreba. Nemas tam ziadne odkladacie miesto,kumbal, ci miesto na velku vstavanu skrinu.
Odpovedať
Ten vchod do spodnej kupelne mi pride velmi problemovy, Neviem ci si to vies presne predstavit ale to prechadzanie popod schodami nie je podla mna vobec prijemne.
Odpovedať
Ten projekt je uplny blud, racej si vyber hotovy z katalogu, menej si ublizis.
Odpovedať
@atlaska hore na poschodi je priestor na kumbal , medzi izbou a kupelnou
Odpovedať
Profilova fotka
@geffertova Chýba mi tam technická miestnosť, tiež zádverie je veľmi malé - minimálny úložný priestor v celom dome. Východ na terasu bude v strede obývačko-kuchyne? Kam potom dáte jedálenský stôl? Skúsila by som si to nakresliť v programe na stranke navrhinterieru.sk . Veľmi jednoduchý program. Keď si to tam nakreslíte, doplníte nábytkom, budete presne vedieť, kde a ako posunúť priečky, okná a koľko centimetrov a metrov má každá miestnosť, chodba. :-) Ešte som si všimla pre mňa nezmyselné rozloženie okien v kuchyni. Nebudete mať horné skrinky na kuchynskej linke? Ani tie v obývacej časti mi neprídu celkom dobré.
Odpovedať
Profilova fotka
NIesom sice architekt ale pri tejto skladbe by som asi viac odporucal hotovy dom z katalogu ale co by som teda urcite zmenil ak na tomto trvate tak nejake dvere ku schodistu je to cele otvorene to budete jednym krbom vykurovat kuchynu obyvacku schodiste a chodbu na poschodi?? porozmyslajte nad tym ten vchod do kupelne by som riesil asi skor z boku pod schodami a stupnicove schodiste mozno sklenene vyzera dobre a bol by volny priestor pod schodami.
Odpovedať
Ďakujem za rady. Komora bude pri kuchyni a ešte jeden kumál hore na poschodí. Neplánujeme vstavané skrine, takže obyčajné skrine budú v izbách. Myslím, že sú priestorovo dosť veľké, aby tam skrina vošla. Budeme mať podlahové kúrenie a krb budeme využívať iba v prechodnom období, ale čo sa týka toho schodiska rozmýšľali sme, že tam dáme nejaké posuvné dvere, to sa ešte dorieši. Tie dvere do kúpelne sa ani mne veľmi nepáčia, no nevieme, ako to poriešiť ak nechceme vstupovať do kúpelne zo zádveria. Zdá sa vám zádverie malé. Teraz je veľké 2x2,4m. Kuchyna bude maličká, viem. Skrinky budú na tej strane od komory, ale mne to stačí. Skúšala som to nakresliť v programe a celkom v pohode mi tam vošiel stôl aj sedačka. Na prechod na terasu 1 m. Som vďačná za všetky názory.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?