Prosim poradte ci je to dobre vyrieseny dom

Profilova fotka
Poradte ci je to dobre vyrieseny projekt.
Odpovedať
1
2
@latarina A poschodie? Páči sa mi ten na priestor štedrejší vstup do domu spolu so šatníkom. Ale inak mi toto prízemie nejako moc nereže. Okolo garáže neidentifikovateľné malé priestory a veľa dverí. Dvere z kúpeľne, ktorej súčasťou je aj toaleta, nasmerované rovno k sedačke? =-) Špajzu pri kuchyni by som ja osobne zasunula pod schodisko. Základ nie je úplne zlý, ale urobila by som viaceré zmeny.
Odpovedať
Profilova fotka
@yasna z predsiene sa ide k takej malej chodbicke. A potom je tam pracovna. Z tej malej chodbicky sa ide do garaze a z garaze do kotolne.
Odpovedať
Profilova fotka
@latarina @yasna schodisko je trojramenne pohladove. Tak tam sa nezmesti spajza.
Odpovedať
Profilova fotka
@latarina Áno
Odpovedať
Profilova fotka
@latarina netusim, ktora miestnost je akoze pracovna (ten maly stvorec pod vstupnou halou alebo ten sliz pri garazi?) V kazdom pripade v jednej z najfrekventovanejsich miestnosti velkosti cca 2,5 x 2,5 metra (vstup) mas 4 dvere. Tebe to pride akoze OK? Ved tam nemas jedinu stenu, o ktoru by sa dal opriet predsienovy nabytok. To treba radikalne zredukovat. No a este jedna vec, WC mas naozaj dost nestastne daleko od vstupu.
Odpovedať
@latarina nie je.
Odpovedať
@latarina Kotolňu som identifikovala - je medzi garážou a kúpeľňou. Ale tie dve malé "neviemčo" medzi garážou a zádverím je čo teda? Ak chcete nejaké dizajnové schodisko, ok, aj tak sa dá. Síce trochu hluchý priestor medzi tromi stenami, ale proti vkusu žiaden dišputát :-)
Odpovedať
Satnik, kde mas naplanovany vstup z chodby si radsej prirad k spalni a do chodby si daj nejaky ulozny priestor na topanky, vesiaky.... prilis vela dveri je vo vstupnej casti....Ja by som tam skor navrhla posuvne dvere do puzdra, napr. do prestupu zo vstupnej miestnosti do obyvacej casti....mozno ze aj do kuchyne.... ja mam sice otvorenu kuchynu spolu s obyvackou ale praktickejsia sa mi zda aspon oddelena kuchyna , vela varim a zapach aj ked mam digestor je v celom dome....
Odpovedať
@latarina Tlevizor mas tiez dost divne umiestneny.....
Odpovedať
Profilova fotka
@klara321 musime to este nejako inak poriesit. Aj mbe sa to teraz zda ze je tam z predsiene vela dveri. Ale ten satnik napravo sme chceli aj pre muza pracovnu.
Odpovedať
Profilova fotka
@maslenka47 a naco my je pri vstupe wc??? Ved hlavne ze ho mam
Odpovedať
Profilova fotka
@yasna tam bude pračovna len esye zrusime tie jedny dvere aby ich nebolo vela
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@latarina napriklad na to, ze casto prve co po prichode domov hladas, tak je wc. Niekedy este v topankach. Ale ciste technicky vzate wc mozno vobec nepotrebujes, ludia si 10rocia vystacili s latrinou za domom 8-) Pozri, nikto z nas tam byvat nebude. Hlavne aby ste vy boli spokojni, kazdemu vyhovuje nieco insie.
Odpovedať
Profilova fotka
@maslenka47 tak si vyzujem topanky a pojdem ns wc. My chceme v pračovni aj wc. Tak ked aj chlap bude nieco robit tak si vojde do kotolne a z kotolne do garaze a hned je tam pračovna s wc aj s vanou.
Odpovedať
Profilova fotka
@klara321 to este uvidime ako ho dame ked postavime
Odpovedať
Profilova fotka
@klara321 my chceme satnik mat aj na topanky. Tak nechcem to mat v spalni. A este dodam ze chlap to bude mat aj ako pracovnu.
Odpovedať
@latarina Práčovňa tam pri garáži? To malé? To budete behať cez celý dom so špinavými vecami z poschodia, a potom s čistými zase na poschodie? A dobre som pochopila, že chcete pri garáži ešte jednu toaletu a aj vaňu? A načo je tam potom tá kúpeľňa s toaletou pri obývačke? Cítim sa zmätene x-) A ako je riešené poschodie?
Odpovedať
A šatník,poriadny šatník,alebo dva satniky a izby krtince...labyrint na Krete
Odpovedať
Profilova fotka
@yasna a ked niekto ma v pivnici pračovnu tak musi behat po schodoch z jedneho aj z druheho poschodia
Odpovedať
Profilova fotka
@yasna na poschodi su 2deyske izby a spalna a kupelka s wc
Odpovedať
@latarina dvere do kúpeľne by som dala na stenu kde je schodisko
Odpovedať
Profilova fotka
@latarina Ježiš vobec tomu nerozumiem, prečo to nie je označené podľa legendy?? Hádam sa trafím... Garaz je mala, Dve okna ti záberu odkladací priestor, pri otvorených dverách auta sotva vystúpite a regály tam žiadne nezmestis. Z nej je vstup do kotolne, kde budes aj prať a mat vaňu- super. Tak by som tie dve malé komôrky ( tu prechodovú zo zádveria do garáže a tu tenkú obdlznikovu kde pri danom rozmere akurát tak vyjdeš a musíš vycúvať , zrušila a zväčšila o to garaz. Tým pádom ušetríš peniaze za troje dverí. ( aj lampy)) Ostanú ti v zádverí troje dvere- 1.vstupné,2. napravo do kabatoveho satnika ( kvitujem- daj puzdrové posuvné dvere, ušetríš veľa miesta) a posledné 3. do haly. (Okno v šatníku v zádverí ti zbytočne ubera odkladací priestor.) Píšem haly, lebo ja by som tu úzku hotelovú chodbu zväčšila o cely ten vyklenok z pracovne, ktorá je, ak sa správne domnievam napravo, hneď za dverami do haly, .....pracovna stačí menšia, výklenky su v izbe stratený priestor, takze pracovnu zarovnat a tým pádom rozšíriť halu a sedačka predsa može byt parádna uckova v priestore, nemusí mat za chrbtom stenu. Dala by sa aj otočiť podľa potrieb. Tam kde je vstup z obyvacky na terasu by som dala širšie francúzske okno s HS portálom na celu stenu (aj namiesto tv) a sedačku otočila chrbtom ku schodištu v otvorenom priestore, tv namiesto toho okna. Tým pádom bude tv pozerateľný aj z kuchyne a jedálne. Premostím- jedáleň je príšerne mala, keď budete sedieť ani sa neodsuniete pri stole. Aj keď som zástancom ostrovčekov, ak nechceš zväčšiť jedalen na úkor terasy, ZRUS polostrov a budes mat viac miesta na stol Kuchyňa ostane v tvare U, pretože tie vysoké skrinky na ľavej strane môžeš potiahnuť na celú stenu a vstup do špajze bude tajný - v tej skrinkovej stene. Umývadlo by som posunula viac doprava a A tam by som dala dlhšie kuchynské okno, varnú dosku by som presunula tam kde máš teraz nakreslené kuchynské okno- to prec a na tu stenu aj horné skrinky. Keď budeš variť nebudeš stále chrbtom k ľuďom. Vstup v do kúpeľne by som tiež dala spod schodov. V kúpeľní namiesto sprchového kúta len pevne sklo Walk in systém. Len drobne zmeny a bude ten priestor vyzerať vzdušnejší...
Odpovedať
Profilova fotka
@klara321 kde by si ho tam miestnila???
Odpovedať
@latarina no ved to, ze je to tak navrhnute, ze tam nan nemas ani miesto.
Odpovedať
Profilova fotka
@klara321 ked sa začnestavať tak možno nejaku priečku na telku vymurujeme.
Odpovedať
Profilova fotka
@bambula626 velmi stručne si to rozpísala. ale nam sa to pači ako to mame. A nič meniť nebudeme ak možno ked začneme stavať.
Odpovedať
Profilova fotka
@latarina tak potom napíš otázku az keď budete stavať. To je tak určite lepšie.
Odpovedať
Pytas sa ci je dom dobre navrhnuty a potom pises ze to takto chcete a hotovo a pripadne zmeny urobite ked budete stavat. Preco si ho nenavrhnete teraz aj s nabytkom rozlozeňim kuchyne.......nemusis prihliadat na katalogovy dom tak si ho urob poriadne.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska ty si si aj s nabytkom navŕhovala dom
Odpovedať
Profilova fotka
my sme dom navrhovali aj s nábytkom. premýšľali sme takmer o každom centimetri. tu pôjde to, tu ono. a napriek tomu sme na niečo zabudli. neviem si predstaviť, keby sme si takto nedomysleli celý dom, neskôr sa potýkať s problémami, čo kde strčím a zas to tu nevojde a čo teraz.... v hlave sme si predstavovali rôzne situácie, či v kuchyni, zádverí, kúpeľni.... veeeeeľmi nám to pomohlo. a myslím, že ak to chceš riešiť pri stavaní, tak na to nebude čas.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?