Projetova dokumentacia na spadnutie, dake navrhy?

Ahojte. Mam posledny tyzden na zmeny v dokumentacii a potom to uz chcem definitivne uzavriet a poziadat o stavebne povolenie. Touto cestou by som vas chcel poprosit ci by ste sa mi nepozreli na to a nehodili dake cenne rady co kde a hlavne dovod preco, nech nad tym mozem rozmyslat :-) Garaz je situovana na vychod. Este raz dakujem.
Odpovedať
+ dalsie foto vratane zahradneho domceku
Odpovedať
ahoj, - mne by vadili tie dvere z garáže priamo do chodby so spálňami, dala by som ich buď do technickej alebo do zádveria. Do zádveria by som tiež dala dvere, aby to bola samostatná miestnosť. - v tej obývačke si neviem predstaviť ako presne budete mať gauč a TV. TV budete mať na tej hornej stene bez okien a sedačku chrbtom ku vchodu? Mne by to teda dosť vadilo - chýba mi tam komora na jedlo, ale my máme radi zásoby. Vy asi viete prečo ste ju dam nedali. - jeden čas som žila v spálni na prízemí, s dverami do záhrady a moc často som ich teda nepoužívala. Cez týždeň vôbec a cez víken keď bolo pekne a bola som doma. Preto do nášho nového domu plánujeme do spální veľké okna, ale nie dvere - v tej kúpelni napravo budete mať saunu? Skôr by som ju prehodila so sprchou - vchodové dvere by som nedala úplne k stene, ale viac do stredu miestnosti. Keď k tej stene dáte lavicu, tak ju budete musieť obchádzať
Odpovedať
Pekny projekt. Nie je moc co vytknut. Skor mozem len povedat nejake veci na zamyslenie. 1. Porozmyslal by som ci potrebujete 4 izby, alebo ci by nestacili len 3, lebo su mensie resp. neboli by az take male ak by tam neboli take velke okna/dvere, pretoze sa dost vyrazne redukuje miesto, kam mozes dat nabytok, stol, a postel. 2. Ak take velke okna, tak by som este porozmyslal nad vonkajsimi zaluziami, lebo v lete tam moze byt celkom slusne teplo. 3. A este ma napadol mozno svetlovod na chodbu ak by tam bola tma, ale to uvidite ked bude strecha. 4. Z garaze moze ist smrad, preto by som osobne dal tie dvere zvonka. Bolo by to tak ci tak pod strieskou takze s nakupom nezmoknes ked ho budes davat dovnutra z auta, zaroven ak si das vacsie dvere, tak z garaze si vies vytiahnut tacky, ryl atd. bez toho aby si musel otvarat garazovu branu. 5. Kde ma byt sedacka?
Odpovedať
Este ma napadlo, ze tam je len jedno WC? Vidim nieco v technickej, ale neviem ze ci to je to WC, ktore je pre navstevy. Lebo ked k vam niekto pride tak aby ste mali sukromnu cast kam nikto nechodi.
Odpovedať
Sprche v satniku nerozumiem, uz len to vlhko tam a chodit sa tam sprchovat a bez wecka. dvere z garaze do domu su fakt zle umiestnene. velky dom a iba jedna kupelna. wc pre navstevy vedla kotla a pri pracke a pradle...
Odpovedať
@zoja17 dakujem za nazor. Dvere su tam koli tomu, aby to bolo blizsie od zadveria obuty a zaroven si necham viac priestoru v technickej. Taktiez na spolocnej stene medzi technickou a garazou bude pod oknom regal. Nad dverami bude klima, ktora v najvacsich teplach bude chladit celu nocnu cast. TV bude oproti tej steny bez okien. Viem ze to bude chrbtom ku kuchini, ale tak mi tam ani raz v zivote nezasvieti slnko ;-) Keby som tie dvere nedal do spalne celkovo by to narusilo dizajn stavby, ved sa nikdy nemusia otvarat a ostat oknom ;) Tu saunu mozem premysliet dakujem pri navrhovani odpadov. Dvere su dobry napad, lebo stena oproti vstavanej skrini je zatial nevyuzita.
Odpovedať
@marek016 dakujem za nazor Izby 1. detska 2. detska 3. spalna 4. pracovna/trucovna :-) 5. satnik so saunou cize taka mikro wellness miestnost s uloznym priestorom. Vonkajsie zaluzie budu samozrejmostou, lebo obytne miestnosti budu orientovane na juh. Lacnejsie ako svetlovod budu presvetlene dvere do miestnosti. O tych dverach este pouvazujem, lebo mate celkom pravdu, len sa mi nechce chodit s nakupom atd cez technicku, alebo cez vchodove dvere, lebo planujem castejsie vozit tazsie veci do pracovne vozikom. Vsetko naradie bude v zahradnom domceku na konci pozemku 5.5x8m ;-) Sedacku som zatial rozmyslal dat rohovu, alebo dve mensie ako rohovu s dakym pohodlnym kreslom pre hlavu rodiny :-) Z prvoti bolo naplanovane separe male WC v technickej, ale bolo moc male a zbytocne zaberalo miesto , tak som ho zakomponoval do technickej. Aspon sa chlapy na wc mozu kochat s technologiami a baby mozu ist do kupelky :-)
Odpovedať
@atlaska dakujem za nazor Povodne boli navrhnute skrine dookola satniku, ale chcel som mat infra saunu a nikde sa mi nehodila, tak som ju zakomponoval do satniku. Rekuperacia bude nad kutom a snad si podari s vlhkostou. Vsetci sa len sprchujeme a vana sa da tiez vyuzit na sprchovanie, takze vlastne dve kupelky ;-) Umyvadlo bude i v garazi, tak si tam mozem ako chlap umyt rano zuby :-) Toaleta v kupelke bude vratane bidetu.
Odpovedať
Este len pre doplnenie. Jedno jedine sedlo je tam z dovodu pochodzej vaznikovej strechy (vchod z garaze), kde by som valbou prisiel o cast tohto ulozneho priestoru, zaroven by som prisiel do buducnosti o znacnu plochu na umiestnenie kolektorov. To sedlo mi tam vobec nevadi, lebo je smerom do zahrady.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?