Projekty

Stavia prosím Vás niekto RD Smaragd 92/100 od firmy Erlis???
Odpovedať
Zdravím. Poprosím o názor kľudne aj kritiku. Jedná sa o bungalov s rovnou strechou. Ďakujem.
Odpovedať
@brtino Vsetky izby su orientovane na sever, ste si vedomy, ze v nich slnko neuvidite cely den? Ak je to individualny projekt od architekta tak cele zle, mal robit projekt s ohladom na svetove strany. Inak prilis vela vyklenkov v obvode domu, obrovska garaz a miniaturne izby, dispozicia divna, ale pokial Vam vyhovuje tak ok.
Odpovedať
Profilova fotka
@brtino Pri dome s rozpočtom skoro za 300-tisíc by si sa mohol vykašľať na kreslenie na papier a zaplatiť si projekt u dobrého architekta.
Odpovedať
@martosko nie som zadávateľ témy, ale tiež teraz riešim projekt. Nemám rozpočet 300 000 ako hore, ale tiež som si to chcel nakresliť a predstavovať, ako to bude atď.. a keď sme mali hotovo, oslovili sme arch. a ukázali sme mu to a povedali čo a ako. On sa len medzi inými opýtal, či to môže zobrať ako minimum čo by sme chceli (dobrá otázka) povedali sme že áno, že má našu dôveru :D :D a on to celé zahodil a spravil nanovo :) S výsledkom sme maximálne spokojný. V porovnaní s našim je naše ako kresba prváka na ZŠ (myslím usporiadanie/rozvrhnutie atď.. ja som to kreslil v CADe). Takže súhlasím s Tvojim názorom na 100% ale chápem aj kolegu hore :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte stavia niekto dom od MFpro 234?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?