Projekty archon

Ahojte. Mà niekto reálnu skúsenosť s firmou archon a ich projektami? Veľmi sa mi páčia, len sa bojím či vyhovujú našim normám.
Odpovedať
Tiez by ma zaujimalo ako su na tom projekty archon. Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Aj mňa by zaujimalo pretože rozmyslame nad nim😊
Odpovedať
pokial by nesplnali, tak by ich nemohli na SK predavat resp podla nich stavat, kedze mame slavnu EU, tak mnohe veci su rovnake(napr. postupy vypoctu), ine su zas podla miestnych zvyklosti (napr. nejake oznacenia ci koeficienty). Ale sami maju na stranke uvedene, co vsetko treba doplnit z dovodu rozdielnosti....ked si k cene ich projektu pripratam este cenu za doplnenie toho vsetkeho potrebneho, to si dam spravit rovno individualny projekt
Odpovedať
my sme si vybrali projekt od nich, ktorý sa nám ľúbil, no nakoľko sme chceli veľa zmien, tak sme to len ukázali projektantovi a on už z toho len vychádzal. pomenili sme rozloženie izieb a aj materiál, len sme aspoň mali troška predstavu čo chceme 🙂
Odpovedať
http://www.archon.sk/projekty-domov/v... Vedel by som si vybrať, no pre minimálne požiadavky na pozemok sme si museli vybrať trocha meší poschodák. Ale sme spokojní!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
My mame od nich dom. Uplna pohoda 🙂 cena prijektu nakomplet aj s upravami bola cca 1800e. Dom od architekta startuje tak 2500e.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@juggernaut v akej hodnote bude vaša stavba a koľko m2 podlahovej plochy?
Odpovedať
@martinko85 nas dom uz stoji asi 4 roky... 180m2 v ramci dvojgaraze spejenej s domom (pozri dom medzi bergeniami). Cena domu doteraz aj s pozemkom asi 240000€ aj v ramci zahrady. Kopec veci sme porobili svojpomocne (travovy koberec, zavlahu, chodniky, betonovacky terasy, mury a ploty, ...). Samozrejme ale da sa to aj lacnejsie. Na nastahovanie staci cca 120000 -130000€
Odpovedať
@juggernaut A dostali ste v cene projektu všetko? Aj riešenie detailov, výkresy výstuže a krovu, prípadne výkaz výmer s predbežným rozpočtom alebo ste si museli dať niečo dopracovať? Vošli ste sa s domom do ceny, ktorá bola k projektu určená?
Odpovedať
@martinko85 k projektu je vsetko a aj to sedi. S domom sme podliezli cenu o cca 20% ale ako som pisal, kopec veci sme si poriesili svojpomocne. Dam jeden priklad: garazova brana bola nacenena na 4000e (palka). Ja som poriesil Hormann-ku za 1400e (4,5m brana). Takychto prikladov najdes v projekte xyz.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?