Projekty a revizne spravy od domu

Dobry den.Chcela by som sa opytat co je pravdy na tom ze majitel firmy ktora nam stavala dom nam nemoze dat projekty a revizne spravy od domu?vyjadril sa ze nam ich moze dat az ked dokoncia dom(teda uz len vonkajsiu fasadu).
Odpovedať
ked je niečo hotove tak je hotove aj fasada musi byť hotova ved projekt by si mala mať pre seba ti ostatni tieš pre seba
Odpovedať
Profilova fotka
predpokladam , ze sa bavis o podkladoch ku kolaudacii. Takze poporiadku , vsetky revizne spravy ti ma odovzdat realizator prac / teda ZTI , plyn , elektrika a bleskozvod / , daj si pozor ci maju opravnenie na vyhotovenie reviznych sprav / najme elektro / , ZTI protokol o tlakových skuskach ti da realizator / , Projekty mas svoje predsa , ak je v nich zmena tak vyznacit drobne zmeny do PD , ak je zmena vetsia tak novy projekt , ku kolaudacii potrebujes este certifikaty alebo vyhlasenia o zhode na vsetky materiali zakomponovane do stavby , kazdy velkosklad ti ich da ak vies ake materiali boli pouzite alebo ak si si stavbu realizoval sa, , ak firma tak ti ich dava firma pri odovzdani. skor kym nie je stavba dokoncena su ti zbytocne , potrebujes ich az ku kolaudacii. Malo by to byt vsetko.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?