Projektanti / architekti Trnavsky kraj

Dobry den chcem sa spytat kto ma ake skusenosti s projektantmi pripadne architektami ktori vytvarali individualny projekt. Najma zapadne slovensko. Ako vas to vysli cenovo, ktori su skuseni v stavbe nízko energetického/pasivneho domu..s ktorymi ste boli spokojni. Zatial mam jednu ponuku cca 3000-3500 e no zda sa nam to vela. Dakujem za vase rady.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak chces usetrit najdi si projektanra Mna stal projekt 400 eur.t.j 5 eur za m2 obytnej plochy plus 100 dozor lebo moj projektant si robi dozor sam.
Odpovedať
Profilova fotka
Ale mesiac dozadu mi poslala ponuku jedna architekta cena 2600 eur tak je rapidny rozdiel zalezi aj co chces v projekte mat ci zakladnu ku SP alebo do poslednej srubky.
Odpovedať
@ciiita toto je velmi zavadzajuca informacia, napis pre @nin25 aj podrobnosti, co vsetko projekt obsahoval a na akej urovni bol vypracovany, aby si mohla tieto veci porovnavat
Odpovedať
myslim ze @spiderhst ma pravdu. ja som dal za projekt nieco cez 2000, ale aj tak som v realizacnej faze nebol spokojny s (ne)riesenim niektorych veci. Nemyslim teraz detaily ale zakladne veci.
Odpovedať
@nin25 Individualny projekt nizkoenergetickeho bungalovu 136m2 zastavana + terasa 4*8,5 nas bude stat 1400€ a prave sa kresli :-) Bude obsahovat vsetko co treba (vsetky projekty sieti, osadenia stavby, realizacny projekt), projektant je z HC, boli sme osobne, komunikujeme aj mailom.
Odpovedať
Profilova fotka
Ako som vravel mam projekt len ku stavebnemu povoleniu,kedze som stavebnik tak viem co a ako nepotrebujem podrobne veci v projekte.ako su tahanie kurenia vody atd ak ma niekto zaujem mozem poslat projekt v pdf forme. Architektonicke studium bolo u mna take ze som dom nakreslil sam spojil sa s projektantom on mi par veci zmenil vylepsil atd a po mesiaci mi odovzdal projekt.
Odpovedať
Profilova fotka
A projekt obsahoval technicke vykresy od zameranua,hlavne pripojku voda elektrina kanalizacia,osadenie stavby,zaklady podorysi,1 podlazie,tramovy priznany krov 2 podlazie.strecha a vykres zumpy+ u mna bolo podststny aj novy najazd takze aj projekt na najazd.Dalej technicka sprava popis atd .energeticky,a vyhlasenie stavebneho dozoru.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@modranuda priklanam sa k Vasmu nazoru
Odpovedať
@modranuda Len ktori su to :-) som tu nová a najlepsie zapadne slovensko :-)
Odpovedať
@nin25 Pýtaj sa na konkrétne veci, daj sem náčrt pozemku, napíš svoje požiadavky. Potom uvidíš.
Odpovedať
Tak asi takto by mal vyzerat zhruba
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@8veverka8 mohla by som sa prosim spytat na ten kontakt na projektanta? Vedela by si mi prosim poslat do IP? Dakujem :)
Odpovedať
Dobrý deň, ten kto tvrdí že sa môže stavať RD podľa projektu na stavebné povolenie tak nepozná zákon. Lebo podla projektu na SP sa nesmie realizovať to nie je realizačný projekt. Vo veľkej miere projekt na SP je iba idea projektanta ktorá sa na 99% Nestretáva s tým čo by si želal zákazník. Tu v okolí BA, mám osobné skúsenosti, že kolaudačná komisia žiada aby bol doložený projekt buď realizačný alebo skutočného vyhotovenia. Bez toho neskolaudujete, tento rok som takto už skresľoval 3 domy v Lábe a 2 domy vo Sv. Jur. Ja viem že sú to veľa krát € naviac, ale čo sa týka napríklad mojej profesie elektro, tak pri stavbe domu mojej sestry som jej ušetril kopec € len v tom že som jej naprojektoval čo najkratšie trasy atď..., ňu stála el. v dome čo má 250m2 obytnej plochy 8500€ komplet. Kamarát na čiernej vode si nechcel dať vypracovať projekt a výkaz výmer projektantom a tá firma čo mu stavala bungalov o rozlohe 120m2 obytnej plochy si len za elektro vypýtala 12852€ a to je aká suma. :-) :-p Preto mňa ako profesionála uráža keď tu čítam takéto hlúposti. Ďakujem za pochopenie.
Odpovedať
Maximálna spokojnosť Alexander Elek - Galanta. Má internetovú stránku aj kanceláriu. Cena 2000€ za individuálny projekt. Prvé stretnutie v januári - 9.3. sme mali hotový projekt.
Odpovedať
Neodporúčam Ing. Šoku, drahý, dlhé termíny, arogantný
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@8veverka8 mozem poprostit kontakt na projektanta do spravy? Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
@8veverka8 ahooj mozem poposit kontakt na tvojho projektanta?
Odpovedať
Profilova fotka
@ciiita ahoj vies mi poslat kontakt na projektanta?
Odpovedať
Profilova fotka
@majkasss mate spravu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Urcite odporucam projektanta HRproject Roman Hanak (posobi v GA),Velmi mily,ochotny,sikovny..vela veci nam poradil a aj upozornil na co si davat pri stavbe pozor.Projekt ku stavebnemu povoleniu ma stal 1600e
Odpovedať
@peterch11 ako keby som to písal ja som na tom presne rovnako ako projektant elektro 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?