Projektant - architekt

Vedel by niekto odporucit sikovneho architekta - projaktanta, najlepsie s kym ma skusenosti na navrh individualneho projektu za dobru cenu, najlepsie Bratislava. Dakujem.
Odpovedať
My sme to akurat teraz riesili. Treba si vybrat aspon 5-6 architektov, poslat zakladne info: rozloha, poschodie, svahovitost pozemku, co vsetko budes chciet: arch studia, projekt pre SP, realizacny, vykaz vymer atd. My sme tiez posielali aj dispoziciu ktora sa nam paci a na zaklade toho nam pre 170m2 bungalov vypocitali orientacne CP od 5000-17000€. Vyberali sme architektov, ktorych prace sa nam pacili, potom sme vybrali zo 7 oslovenych 3 a s nimi som volala aby som vedela ci budeme na jednej vlne a toez ako funguju lebo kazdy ma ine podmienky ako napr pocet zmien alebo platis aj za sedenie atd. a potom sme sa rozhodli pre jeden atelier, momentalne nam uz kreslia arch studiu. Sme z BA ale ono je to za jedno kedze vacsina z nich robi po celom SK. Myslim ze len jedny mali problem poslat CP ze to sa takto neda urcite. Ale teda nam islo fakt len o to ci za to zaolatime 10 alebo 20tis.
Odpovedať
@engynka 10 - 20 tisíc za projekt na stavebné povolenie? To je neskutočná cena. Však na stavebné je to veľmi základný projekt podľa ktorého sa ani nedá postupovať. Projekt na stavebné by som nedal viac ako 2000. Realizačný je už ale iná káva.
Odpovedať
@engynka to sú strašné ceny 🤦😭 My sme hľadali architekta na bungalov 150m2 ponuka na východe 5-6tis.€ Nakoniec sme vybrali katalogový dom, ktorý nám ešte bezplatne upravili. Takže projekt komplet k stavebnému povoleniu za bungalov ,plot+ voľne stojaca garáž 2000€ .Kupované v decembri 2020
Odpovedať
@neutrino nie, v danej cene je studia, projekt pre SP, vsetky profesie, aj realizacny, aj vykaz vymer. Plus navyse robia este dizajn interieru v ramci dennej casti - ale to je skor taky nastrel. Cena okolo 5-6 tis mi pride primerana. @tinkybinky ja chapem ze sa to zda byt vela, ale prave katalogovym domom sme sa chceli vyhnut. Chceme to podla seba, vyuzit vsetko co pozemok, orientacia a okolie ponuka. Popravde rozdiel 2000 za katalog a 5000 za indi nie je zase taky strasny. Zoberte si ake rozdiely su ked vam nacenia stavbene firmy 10-20 tisic a mozno aj viac. Uvidime 🤷🏻‍♀️
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?