Projekt - vnútro domu

Profilova fotka
Dobry den, Obraciam sa na Vas s prosbou. Nasla som si obrazky dvoch domov, ktore sa nam zapacili, ale bohuzial nemozem sa dopatrat k dalsim( so sa tyka hlavne vnutorneho riesenia). Moja otazka teda je, ci nahodou by ste nemali obrazky, projekt alebo aspon nieco k tymto domom, pripadne odporucianie na nejaku stranku kde by sa to dalo najst. Som Vam vdacna za kazdu odpoved. :)
Odpovedať
paci sa: http://www.novedomy.sk/ponukadetail/?...
Odpovedať
Profilova fotka
@spiderhst Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Pripadne ak by ste mi vedeli povedat aj pribliznu kalkulaciu na takyto dom, by bolo super ;-)
Odpovedať
Takyto dom zrejme nebudete realizovat svojpomocne. S pouzitim kvalitnejsich materialov to podla mna vyjde od 250tisic EUR vyssie.
Odpovedať
Profilova fotka
@xane Ten prvy? Ja som pozrela ten project a ak by to bolo mozne tak by som to chcela obyvaciu plochu zmensit na cca 130m. Taktiez nechystame sa ist do extremnych luxusnych a zbytocnych veci,( ako aj v tom projekte som videla saunu to by som tiez vyhodila). V tom pripade by ta cena mohla byt aj menej ako 250 tisic (dufam :) ). Nas hlavne zaujalo vankajsie riesenie. A hladame nejaku cenovo pristupnu variaciu :), tak dufam ze bude mozna.
Odpovedať
@m_marika Ja si myslim, ze ano. Ked chcete rozumne stavat, tak sa da ... niekedy stacia male zmeny v projekte a usetrite desiatky tisic. Pomoct moze aj dobry stavebny dozor, mne poradil kde pridat a kde naopak ubrat -> usetrit. Saunu si daj, je to perfektna vec ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?