Projekt studne

Ahojte, neviete mi prosím Vás poradiť ako vybaviť projekt studne ? Potrebujem ho k stavebnému povoleniu. Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@milan333 Dobrý deň pán Milan. ešte stále niekoho hľadáte? Ak áno ozvite sa mi do internej pošty. Prajem pekný deň.
Odpovedať
Už je to vybavené, aj tak ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@michaelak2 dobry den.potreboval by som projekt na studnu.viete mi pomoct?
Odpovedať
Rad by som znovu ozivil temu. Mate niekto skusenosti s legalizovanim vrtanej studne?Informoval som sa u nas na OU.Stavebne povolenie na realizovanie studne vydavaju oni a nie stavebny urad u nas,ale potrebuju k vystaveniu dolozit projekt studne s popisom.Robil niekto nieco take?Mate skusenosti?Viete poradit niekoho,kto mi vie spravit taky projekt?
Odpovedať
@marcel714 Ktorýkoľvek projektant ti spraví projekt studne.
Odpovedať
@chrobak7 teoreticky hej.ale je to ozaj problem najst.zatial co som hladal tak bud "mali vela roboty" alebo to stalo dokopy s hudrogeologickym rozborom cez 500€.co je na projekt studne podla mna prehnana suma. Jednoducho pani projektanti su asi velky pani aby urobilo nieco take obycajne a za normalnu sumu.Inak to nevidim.Radsej nakreslit dom za 1500€ a vyssie ako studnu na 200€.
Odpovedať
@marcel714 To je možné. Mne robil projektant projekt na dom studňu aj drobnú stavbu - záhradný domček. Studňa a domček stáli každé po 200 €. Dom radšej ani nenapíšem.
Odpovedať
@chrobak7 pokial to robil ako paket vsetko v jednom tak v pohode,ale samostatne lwn na studnu je ozaj problem najst niekoho.je to pre nich mala zakazka....
Odpovedať
@chrobak7 ty si daval robit projekt na drobnu stavbu? =-) A to preboha naco? To od teba chcel kto? Starosta/primator? Tam ti staci rukou kresleny nakres a vyhlasenie dozora, ze bude dozorovat...
Odpovedať
@megdesign Hej, dával. K ohláseniu stavby trebalo projekt. Možno by stačilo aj niečo rukou nakreslené, ale keď sa to robilo naraz - dom, studňa a záhradný dom - tak som to nechal spraviť projektantovi. A ten záhradný dom je podpivničený, je tam spodná voda - tak som to radšej nechal nechal riadne naprojektovať. Ide o tento záhradný dom: http://www.modrastrecha.sk/blog/chrob...
Odpovedať
@chrobak7 ok, ale ohlaska nepotrebuje projekt...
Odpovedať
@megdesign su SU, kde ziadaju minimalne nakres - zakreslenie vramci pozemku, nie je to projekt v pravom slova zmysle
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sgi320 ved ano, ved pisem. Staci rukou nakres...
Odpovedať
@megdesign @sgi320 Viem, že stačí nákres. Ono to ani nebol projekt ako pri dome, malo to len pár strán, situáciu, pôdorys, pohľady a nejakú tú sprievodnú správu na 4 strany. Ja som si to netrúfol spraviť, tak mi to urobil projektant. Podľa toho to aj stavali, nemusel som murárom vysvetľovať ako to chcem, kde aké otvory, akú strechu a pod.
Odpovedať
@megdesign sorry, precital som len posledny prispevok ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ahojte, obnovujem tému, zháňam projektanta na projekt vŕtanej studne. Súrne. vďaka
Odpovedať
Ak potrebujete projekt vrtanej alebo kopanej studne píšte. Môžem aj žumpu ak potrebujete. Prosím len cez správy. Lenka
Odpovedať
Zdravím, zháňam projekt na studňu. Vie mi niekto pomôcť? Ďakujem
Odpovedať
@paky77 Som z Bardejova
Odpovedať
@stefanl zdravím, našiel si niekoho?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Zdravím, hľadám projekt studne k RD. Niekto nejaké odporúčania?
Odpovedať
@tyrinko nepoznám nikoho kto by zháňal projekt studne. Použi obrátený projekt komína :-) alebo skús toto: https://www.djsarchitecture.sk/doplnk... (15s hladania na nete)
Odpovedať
@tyrinko Projekt sa nehľadá, projekt sa musí vypracovať. Vypracuje ti ho nejaký projektant. Mne urobil projekt studne projektant, ktorý mi projektoval dom. Stálo to nejakých 100 €.
Odpovedať
@chrobak7 Zle som to napísal. Malo to byť hľadám človeka na projekt studne. Môj projektant mi povedal že to nemôže spraviť lebo nemá nejaké vodo vzdelanie. Takže drobné komplikácie pre mňa. Nehovoriac že na stavebnom požadujú aj hydrogeologický prieskum kvôli studni.
Odpovedať
@tyrinko Neviem, či projektant potrebuje na to nejaké špeciálne vzdelanie, ale skôr si myslím, že sa im s tým nechce strácať čas a preto to nechcú robiť. Mne to urobil spolu s projektom domu a projektom záhradného domčeka (drobná stavba). Keby mi nerobil hlavný projekt, tiež by sa s takými prkotinami za 100 - 200 € asi nebabral.
Odpovedať
@chrobak7 Neviem neskúmal som. Realita je že potrebujem zohnať projektanta na studňu.
Odpovedať
@tyrinko A to je taký problém napísať jeden mail trebárs aj na 20 projektantov, ktorých nájdeš cez Google? Či robia projekt studne a ak áno, nech ti dajú cenovú ponuku?
Odpovedať
@chrobak7 Maily som posielal ako prvé. Písal som sem či niekto nemá skúsenosti alebo referencie o nikom kto to dokáže urobiť "rýchlejšie". Väčšina projektantov odpovie že má veľa práce a reálne je to cca 2 týždne.
Odpovedať
@tyrinko Zdravim, priatel je pozemak a pozna projektanta co robi aj studne. Poviem mu nech vyzisti od neho info.
Odpovedať
@babi32 ďakujem za snahu. Už som našiel projektanta aj sme dohodnutý. Ďakujem za ochotu ešte raz
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?