Projekt rodinného domu O130 od DJS Architekture

Prosím Vás staval tu niekto z Vás, alebo stavia tento rodinný dom od DJS Architektúre O130? Zaujímali by ma rozmery miestností, lebo vážne nad ním uvažujeme. Ďakujem za každý postreh.
Odpovedať
@vvallveron To co je za otazka? Vsak rozmery miestnosti si dohladate na ich stranke. Dalsi klasicky vyrez panelakoveho bytu + garaz k tomu. Kupelne bez okien to je uz len "terno". Zachod tesne vedla umyvadiel, oproti sprchovemu kutu, no fuj. A ten sprchovy kut furt Vam tam bude plesniet, vzduch bude stat, smrad, pokial nezapalite svetlo, tak total tma vo dne v noci....mozete tam dat obklady aj villleroy and bosch bude to stale ubohe, taka biedna kupelna... Jedalensky stol na tmavom mieste, akurat tie izby konecne aspon o 1,5 m2 vacsie nez tu byva zvykom: ten ubohy priemer kamrlikov 12 metrovych. Zato mensia obyvacka, no sak ano dispozicia panelakova...rozchodbickovane...skoda reci...Vchod do spalne poza hlavu, neprijemne maximalne...Pradlo budete susit kde, ked tam nemate ani susicku? Kotol je co? Plynovy? Lebo miesta v tej technickej nie je vela a tie trojo dvere, na co to tam? Akoze z auta rovno vlaci zenska nakup este dlhsou cestou do kuchyne nez keby isla normalne dverami? Blbost. Cele.
Odpovedať
@vvallveron To si neviete navrhnúť dom sám? To snáď zvládne aj malé decko. 8-)
Odpovedať
@diskuter bežný človek si isto nenavrhne žiaden projekt, môžeš si ale zadať požiadavky chcem to takto a potom vyberať hotové alebo si dať navrhnúť, decká si tak postavia domček s karát, či lega, no i to je dobré na premýšľanie
Odpovedať
sami majstri sveta su tu...
Odpovedať
Profilova fotka
@vvallveron Ak by si nevedela ako to tu v podobných príspevkoch chodí uvediem ťa trocha do obrazu, práve sa ti tu vyjadrili podľa mňa dvaja najväčší trolovia akých táto stránka má, neviem odkiaľ berú tie svoje rady asi zjedli Šalamúnove hovno aj z mysov. Tak ak ti môžem poradiť ja ani nečítaj príspevky od týchto dvoch užívateľov a možno sa dočkáš aj nejakej pomoci alebo názoru. Čo sa týka samotného projektu pri štvorcových pôdorysoch je problém dostať svetlo do stredu dispozície čo vidíš aj na tomto projekte tá jedna kúpeľňa sa mi zdá pri troch alebo štyroch izbách málo navyše keď je bez okna a osobne by som nechcel veľké presklené dvere v spálni rovno oproti posteli. Ako som tak pozeral cena projektu je 1100 eur plus rôzne doplatky a to len v prípade že by si nechcela žiadne zmeny ak si ochotná dať 120 000 eur za dom na kľúč čo sa mi zdá tiež nejako málo pri takto veľkom dome, asi tam nebude zahrnuté všetko, obetuj nejakú tisícku navyše na projekt nájdi si architekta a nechaj si navrhnúť dom na mieru tebe tvojmu pozemku s takým rozpočtom s toho môže vzniknúť oveľa zaujímavejšia stavba ako tento projekt a určite tej tisícky alebo dvoch nebudeš ľutovať. @diskuter @snowy66 Och vy ste jej to ale dali, vy ste teda chlapi ako sa patrí. Vidím že snowy66 použil svoje obľúbené hodnotiace výrazy ako FUJ, BIEDA, ÚBOHÉ, BLBOSŤ a pre neho najhoršiu nadávku PANELÁKOVÝ BYT aj keď väčšinou končí slovami celé zle a nie blbosť celé zaujímavé. Čo sa týka diskutéra škoda reči aj tak by bol najradšej keby všetci žili v dome ako napríklad bungalov 666.
Odpovedať
@duzu Každý človek je iný, jeden si vie navrhnúť dom, iný nie. Napríklad si človek navrhne dispozíciu, čiarky a značky pre stavebný úad nakreslí inžinier.
Odpovedať
@vvallveron Ak chceš rozlíšiť seriózneho rdiča od kecala, tak napríklad si všímaj či neohovára iných ako @martosko (takých je tu viac) alebo rieši konkrétny problém. Teda či ide o vecnú diskusiu, alebo osobné útoky.
Odpovedať
@martosko Aj štvorcový pôdorys je riešiteľný na prirodzené osvetlenie, napríklad strešným oknom na plochej streche, alebo ádriom s kvetami a vodotryskom v strede. Kto chce hľadá spôsoby, kto nevie hľadá dôvody prečo sa to nedá. Ešte prezraď ktorý architekt navrhne elektrické rozvody ale vykurovací systém. :-P
Odpovedať
ten vodotrysk bol žart, zvyšuje vlhkosť v dome, ale existuje kopa jednoduchých riešení na osvetlenie...
Odpovedať
@martosko Haha sa nauc pravopis Ty expert, co nic nevies konstruktivne poradit. Nic iba osobne utoky. Je Ti jasne na co sa ta pani pytala? Preco by som Ti mal brat od huby Tvoju jedinu potravu chytrak?
Odpovedať
8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@snowy66 @martosko @diskuter páni, poprosím vás bez osobných útokov a vecne k otázke, ktorá bola položená. Nebolo by krajšie, keby to tu fungovalo tak, že niekto sa opýta a dostane odpoveď na svoju otázku bez toho, aby ho niekto za svoju otázku zosmiešnil alebo sa ostatní diskutéri medzi sebou začali podpichovať a útočiť na seba? Myslím, že tým, ktorí si túto diskusiu potom čítajú a hľadajú v nej skutočné a užitočné rady, z toho nakoniec nič nemajú. Každý, kto sa zapojí, môže mať iný názor, iné skúsenosti, veď práve tým je diskusia obohacujúca, nie? :) Nie je správne niekoho iného za jeho názory odsúdiť. Aby bola diskusia prínosná, je potrebný vzájomný rešpekt a vyjadrovanie sa k téme. Každý z vás nakoniec napísal aj niečo vecné, ale predsa len by bol výsledný efekt príjemnejší, keby ste sa vyhli osobným útokom, ktoré do verejného fóra nepatria a koniec koncov ani nikoho nezaujímajú. Diskusiu nechávam otvorenú, verím, že sa nájde ešte nájdu hodnotné príspevky a myšlienky, ktoré ešte zakladateľke pomôžu. Ďakujem za pochopenie, krásny deň prajem! Jana, 4nets team
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@diskuter alias známy @radopp, poprosím o slušné správanie, pretože dôvodov na opätovné zablokovanie profilu by som našla hneď viacero. Ďakujem!
Odpovedať
@snowy66 @martosko Myslíte že by malo význam spraviť podobnú stránku? Mohol by som mať aj taký pohodlný život ako janamartish ? Tiež by som chcel žiť z reklamy.
Odpovedať
@diskuter ze Ti niekedy davam za pravdu, neznamena, ze ju mas aj teraz. Mlada pani napisala co napisala, je to v poriadku, je to pre ludi, ktori nevidia rozdiel v konstruktivnej (niekedy bohuzial aj udernej-to ako na zobudenie sa zo sladkeho snivania) kritike a ako "odplata" potom provokuju osobnymi utokmi....
Odpovedať
@snowy66 Vieš sa vyjadriť k môjmu podnikateľskému plánu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?