Projekt RD s suterénom

Zdravím, poprosím názor na môj projekt. Jedná sa o dom 9x12m so suterénom s dvojgarážou, prízemím a obývateľným podkrovím. Severná strana je napravo, tehla 38cm + EPS. Stavať budem svojpomocne, čas ma netlačí a s nábytkom sa dosť uskromním. Dom chcem navrhnúť tak, aby som nemusel už nikdy stavať žiadnu ďalšiu hospodársku budovu – všetko pod jednou strechou. Skúste mi aj odhadnúť približnú cenu stavby svojpomocne.
Odpovedať
Profilova fotka
Vizia že nestavat žiadnu inú budovu... no, neviem. Podľa toho aký bude pozemok a čo vsetko planujes. Kosačka,vertikulator, zahr.naradie, zahr.nabytok to všetko budes tahat cez garáž?
Odpovedať
120.000,- Pivnica, izolacia!, 2x poschodie, kotol, rozvody, elektrika, voda, okna!, schody!!!, strecha, skridla, omietky, poter, zateplenie, izolacia strechy. Zateplenie domu. Osadenie komina, peciatka na kotol, peciatka sem a tam... vsetko €. Kuch linka, sanita, obkladacky, podlaha, spotrebice. Neskor plot. Nezabudnite mu tu pisat, ze sa to da postavit za 70.000. Neda. Daj si nacenit material bez roboty a s robotou. Zhodnot co si vies spravit sam a ci mas cas. Ci sa chces zahrabat do vecne nedokonceneho domu, ktory ti bude zrat peniaze a nervy. Aky mas rozpocet?
Odpovedať
110000 eur, s tym ze mam aj dost znamosti a viem si vybavit ceny. Nejake rady k podorysu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?