Projekt poschodoveho domu

je tu niekto kto staval poschodovy dom s rozmermi cca 9x9m ? :)
Odpovedať
Profilova fotka
my chceme 7x10... :D
Odpovedať
no my mame vybrany v podstate uz :D ale hladame aj ine alternativy a hlavne cenovo vyhodne lebo nemame velky rozpocet :)
Odpovedať
Mame 8x11...male ale milé a najmä naše...ono je to len domcok s obytným podkrovím,kedže hore sme davali len dva rady yporiek ;-)
Odpovedať
my staviame 8,25x10
Odpovedať
Profilova fotka
@tatiana1978 no my budeme mat nieco podobne len teda o meter kratsie... :D a ak sa mozem opytat kolko vas to zatial stalo a pracujete na tom svojpomocne, ci firma?
Odpovedať
My uz rok a pol byvame. Stavali zivnostnici, my sme nemali na to cas a ani sme tak nechceli. Komplet uz aj s garazou a plotom, okrem nabytku sme sa vystverali na necelych 100 ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@14moni88 my mame s obytnym podkrovim 9x9.
Odpovedať
pozri moj album, nas zatepleny 20cm eps bude mat konecne rozmery 8.4 x 9.1
Odpovedať
Profilova fotka
pozri môj keď chceš tiež album
Odpovedať
Profilova fotka
@milosz ahoj môžem sa opýtať či ste už začali stavať? my tiež ideme domček s pultovou strechou a k nemu bude prilepená garáž tiež s pultovou strechou a každý nás od toho odhovára že to o chvíľu nebude moderné. môžem sa opýtať prečo ste sa rozhodli pre takú strechu? a aké máte rozmery domčeka? my budeme mať 7x12,5 poschodový.
Odpovedať
@14moni88 Hej a co potrebujes vediet..
Odpovedať
Profilova fotka
@22petruska ahoj, ešte som stavať nezačal, bohužial nás čaká ešte cesta plná papierovačiek - vybavujem stavebné povolenie. A ja som sa preto rozhodol pre takúto strechu, lebo po prvé nechcem nič zložité na dome - čím zložitejšie tým drahšie a je tam úplne málo odpadu z tej strechy, a taktiež je lacnejšia ako klasická zložitá strecha. Ďalším dôvodom bolo, že ja aj partnerka sme vysoký ľudia a nechceli sme sa skláňať v podkroví, čiže budeme mať plnohodnotnú výšku, nie ako na áčkových strechách...a tým ti potom vyniká aj potreba atypického nábytku a podobne. Čiže u mňa v prvom rade ide o praktickosť a o to aby som si to vedel čo najviac spraviť svojpomocne...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@22petruska a rozmery budú 8,1m x 12,5m plus tam spredu je ešte technická miestnosť a terasa viď projekt keď chceš pošlem ti pôdorys
Odpovedať
Profilova fotka
a co poviete na tento nas co by sme chceli je to sice to A-cko, ale nam to akosi nevadi.... :D http://www.ekonomicke-stavby.sk/esp/d...
Odpovedať
my mame presne taký rozmer :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@milosz presne tak ako si opísal tie dôvody aj u nás rozhodli o pultovej streche a navyše sa mi to vždy páčilo :-) ten pôdorys by bol fajn som zvedavá ako to máte rozložené vo vnútri, rozmerovo je to podobné ako naše :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@milosz nazdar môžeš poslať pôdorys?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?