Projekt plus interiér

Ahojte, sme v štádiu výberu architekt.štúdia. Zvažujeme komplexné služby aj s interiérom. Ako ste to mali vy? Oplatí sa to? Nerada by som vo fáze už stavby zistila, že mi niečo v projekte nevyhovuje a bude sa to ťažko zariaďovať.
Odpovedať
Oplatí sa to. Len ja viem kde sa mi investícia do takejto komplexnej služby vrátila hneď niekoľkonásobne.
Odpovedať
V čom? Dá sa ti to konkretizovať?
Odpovedať
@pripad001
Odpovedať
@katelinn ..pri položení prvej tehly a vešaní posledného obrazu budeš vždy vedieť čo predchádzalo, čo sa robí a čo bude nasledovať. Nenastanú kolízie s dispozíciou, priestorom,... toto malo byť užšie, toto širšie, toto vyššie, tu je tma, tu naopak moc svetla. Nakoľko ale tomuto uverí málokto, kto ide stavať svoj prvý RD úplne konkrétne to napíšem takto. Vďaka dokonale vypilovanej dispozícii RD mám pri 180m2 úžitkovej plochy všetko to, čo som mal v tom prvom RD v 320m2. Vynásob 800 EUR x m2 podel cca 3000 EUR za kompletný dizajnový návrh a to je tá moja vratka.
Odpovedať
@pripad001 ďakujem za odpoveď. Som rada, že máš pozitívnu skúsenosť. V mojom okolí všetci len projekt pre stavebné povolenie :(
Odpovedať
@katelinn ...samozrejme čo sa týka projektovej dokumentácie, tak časť architektúra vo forme realizačného projektu so všetkými podstatnými detailami. Samozrejme aj statiku.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?