Projekt od ard projektu basic 0

Profilova fotka
Prosim vas stavia niekto domcek basic 0 od ard projektu?je velmi podoby podorisom ako bungalov 1471 od euroline stym ze ma jednoduhsiu strechu a okna ale hlavne naklady na material su vycislene podstatne nizsie preto by som sa chcela opytat ci je to realne co uvadzaju v ard projekte tu cenu domceka
Odpovedať
Ahoj, my ideme tiež stavať projekt od Ard projekt-u a tá cena je tam veľmi orientačná ... Nám vyšli cenové ponuky minimálne o 1/3 menej ako je uvádzané na projekte. A to si ideme dávať stavať dom na kľúč.
Odpovedať
@3kvietok Môžeš zverejniť náčrt pozemku a svoje požiadavky na dom. Prítomní ti možno poradia alebo navrhnú dispozíciu domu.
Odpovedať
Profilova fotka
@3kvietok Myslím, že čo sa týka samotného domu, platí to, čo píše katarinka273. Dá sa postaviť aj za menej. Čo sa týka nákladov celkových - to sa nebudeš stačiť čudovať, čo všetko treba ešte zacvakať, čo nie je v projekte. Nejde len o siete a prípojky, ale aj terasy, parkoviská, oplotenia, brány, chodníky.... Takže v konečnom dôsledku ak nemáš pokope tú sumu z Eurolajnu, tak sa veľmi neteš... 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ahoj, chcem sa opýtať 3kvietka, či ste sa už pustili do stavby? Tiež nás zaujíma tento projekt práve svojou jednoduchosťou, nenáročnosťou a praktickosťou, no zaujíma ma, či je postačujúci priestorom.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
My sme tiež postavili dom ard basic 0, ak by náhodou niekto hľadal info.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?