Projekt od Apex Arch

Profilova fotka
Stavia niekto tento domcek? http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-...
Odpovedať
wau...vyzera super....my mame od nich Nuovo. Vlastne sme si ho spolu s Apexom navrhli a potom ho dali do katalogu. Hladali sme nejaky 3 izbovy dom, ktory nebude mat okna do stran, ale ziadny nam nevyhovoval. Nad TOPom, by som asi dnes naozaj uvazoval. Myslim, ze dobry vyber! ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Vdaka za reakciu, silno nad nim uvazujem, len technicka miestnost mi tam chyba, tak rozmyslam kam ju napratat. :-)
Odpovedať
presne to som si vsimol aj ja :) My mame samostatnu garaz, takze by som rozmyslal nieco urobyt z garaze. My sme napr. obetovali jednu izbu pre psa a urobili sme tam aj samostany vychod, takze ak velmi nepotrebujes vsetky 3 izby rozmyslal by som urobyt tech. miestnost+práčovnu+"bordelaren" z jednej izby pri vchode. Mohla by si zrusit pracku v kupelni a urcite aj nejake odkladacie priestory ziskas, ktorych bude malo. Mozno by si potom mohla urobyt dvere z garaze do domu a z auta by si sla do domu vnutrajskom. Keby si nahodou rozmyslala nad slnecnymi kolektormi, pripadne tepelnym cerpadlom, tech miestnost budes potrebovat urcite.
Odpovedať
Profilova fotka
@pcb Ja by som natiahol garaz viac dozadu a tam spravil technicku miestnost. Ten otvor na zahradu z jedalne by som posunul blizsie k rohu resp. dal by som tam iba okno a zvacsil terasu vzadu za obyvackou.
Odpovedať
@vovo ...to nie je zly napad, ale zmenila by sa cela konstrukcia strechy a bolo by treba na nu novy projekt....tie dvere by tam asi chybali kvoli svetlu, ale to sa da vyriesit stresnym oknom pripadne svetlovodom/mi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?